Στο επεισόδιο της Τρίτης είχαμε το συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Κόκκινοι και μπλε συνάντησαν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό μετά την ήττα της Κόκκινης ομάδας στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Σύμφωνα με την ψηφοφορία των Survivors, o Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα και τον παίκτη που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους.

Οι κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για να βγει στον «τάκο» και αυτός ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος είναι ο πρώτος παίκτης που βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ την ατομική ασυλία την πήρε η Στέλλα Ανδρεάδου

Να υπενθυμίσουμε ότι Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας τον τελευταίο καιρό έχουν πλησιάσει πολύ ο ένας τον άλλο. Οι δύο τους φαίνεται να περνούν πολύ χρόνο μαζί στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Συγκεκριμένα, όλοι οι παίκτες μιλούν για ένα νέο ειδύλλιο. Μάλιστα, στο αποψινό επεισόδιο ο Σπύρος Μαρτίκας εξέφρασε στους συμπαίκτες του πόσο πολύ του λείπει η Βρισιήδα αφού βρισκόταν στο έπαθλο με την τούρκικη ομάδα.

«Ξύπνησα το πρωί και αναζητούσα τη Βρισιήδα, μου έλειψε. Περιμένω να έρθει το μωρό μου να μου πει πως πέρασε. Ότι θα της την πέσανε είναι σίγουρο» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας στους συμπαίκτες του και εκείνοι άρχισαν να γελούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ