Σχεδόν όλη η ομάδα των Διασήμων βρίσκεται αυτήν την εβδομάδα στον τάκο. Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor είχε πολλή ένταση, νεύρα και μια ακόμη ήττα για τους Διάσημους που δυσκόλεψε τα πράγματα. Στο χθεσινό λοιπόν, συμβούλιο του νησιού στο Survivor οι πέντε από τους οκτώ διάσημους βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλία, η ομάδα των Διασήμων έχασε και έτσι -μετά και την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού- βγήκαν δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση: η Αθηνά Ευμορφιάδη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Το κολιέ ασυλίας πήγε στη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το σερί της ήττα όμως, συνεχίστηκε για μια ακόμη μέσα και οι δυο επόμενοι πάκτες προς αποχώρηση ήταν: η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Απόστολος Ρουβάς. Σε αυτούς ήρθε να προστεθεί και το πρόσωπο που υπέδειξε η Βρισηίδα Ανδριώτου που δεν ήταν άλλος από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Έτσι για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor οι πέντε από τους οκτώ Διάσημους είναι υποψήφιοι:

Η Αθηνά Ευμορφιάδη ήταν εκείνη που παρακάλεσε ουσιαστικά από το κοινό να τη βγάλει από το παιχνίδι για να δει το παιδί της. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε πως έχει ακόμη πολλά να δώσει και δεν θέλει να φύγει από το Survivor. Ωστόσο, είναι σίγουρη ότι θα την ξαναψηφίσουν οι συμπαίκτες της την επόμενη εβδομάδα.

Ο Απόστολος Ρουβάς έκανε μια ανάλυση του πώς το παιχνίδι τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή του που θεωρούσε σημαντικά ενώ δεν είναι.

Η Μυριέλλα ζήτησε τη θετική ψήφο του κόσμου για να παραμείνει στο παιχνίδι και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξομολογήθηκε ότι δεν θέλει να φύγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ