Η Παρασκευή Σταματοπούλου έκανε ανατρεπτική είσοδο στο «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά και αποκάλυψε για την εμπειρία της στο Survivor. Η πρώην παίκτρια εξήγησε τι ήταν εκείνο που την δυσκόλεψε, αλλά και τι συνέβη τελικά με την ψηφοφορία της ομάδας της.

«Είμαι πολύ καλά που είμαι στην Αθήνα. Δυσκολεύτηκα γενικά εκεί. Δεν ξέρω αν είναι πολύς ο κόσμος που λέει ότι θα μπορούσε να το κάνει, αλλά αμφιβάλω. Το λιγότερο δύσκολο ήταν η πείνα. Το πιο δύσκολο είναι να είσαι όλη την ώρα βρεγμένος, εκτός από τις φορές που είσαι καμένος από τον ήλιο. Νομίζω έχει να κάνει με το διάστημα που εγώ έμεινα στο νησί. Είναι αυτό τον καιρό ο χειμώνας τους. Ακόμα και λίγο να βρέξει, βρέχεσαι», είπε η πρώην παίκτρια του Survivor για όσα τη δυσκόλεψαν στο παιχνίδι.

«Το Survivor το έβλεπα πάρα πολύ πέρυσι με τον σύντροφό μου. Είχε δηλώσει κι εκείνος συμμετοχή. Εκείνος έχει σύνδρομο Gilbert και άμα δεν φάει πολλές ώρες παρουσιάζει συμπτώματα ίκτερου», αποκάλυψε ακόμα η Παρασκευή Σταματοπούλου.

Ως προς το φλερτ ανάμεσα σε Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη η ίδια άφησε ερωτηματικά. «Σίγουρα έπαιξε το ειδύλλιο Μυριέλλας – «Τσακατσούκα». Δεν με ενόχλησε, γιατί ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα, αν τους συμβαίνει. Με ενόχλησε να παίζει παίκτρια από την ομάδα μας και ο «Τσακατσούκας» να κάνει καρδούλες στη Μυριέλλα.»

Η ίδια ξεκαθάρισε ως προς το στημένο παιχνίδι που αποκάλυψε ο Γιώργος Κατσαούνης. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι αυτό που ειπώθηκε ήταν ότι δεν πειράζει να χάσουν από τη στιγμή που θέλει να φύγει. «Εμένα με πίεσε η ψυχολογία μου και ήθελα να φύγω». Όταν ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε για τις ρήτρες και τους παίκτες που αποχώρησαν η ίδια ανέφερε: «Υπάρχει δυνατότητα να περάσεις από ψυχολόγο και να πει ότι δεν είσαι σε θέση να συνεχίσεις. Ο λόγος που προσπάθησα να φύγω έτσι, ήταν γιατί ήξερα πως θα πάει. Και με χαλάρωνε αυτό. Το να ξεκινήσω ένα καινούργιο ταξίδι διεκδικώντας την ελευθερία μου με πίεζε επιπλέον. Δεν θα ξαναέμπαινα είναι σαν μία σχέση που χωρίζεις», είπε στην εκπομπή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ