Ο Βαλάντης είναι ένας εκ των τριών παικτών των Διάσημων οι οποίοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά τη χθεσινή ψηφοφορία. Οι Διάσημοι θέλησαν να βάλουν τον Βαλάντη αντιμέτωπο με τον Γιωρίκα Πιλίδη, ψηφίζοντας μαζικά τον αθλητή σε μια προσπάθεια να βγάλει στην αναμέτρηση τον Βαλάντη από το παιχνίδι.

Έπειτα και από το περιστατικό με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όπου ο Βαλάντης της απευθύνθηκε με άσχημο τρόπο επικαλούμενος και την περιπέτεια υγείας που πέρασε με τον καρκίνο, οι συμπαίκτες του είναι φανερό ότι θέλουν να τον θέσουν εκτός παιχνιδιού. Τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση έπειτα από την υπόδειξη του Λάμπρου Κωνσταντάρα ο οποίος έχει κερδίσει την ασυλία είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Μιλώντας για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ο Βαλάντης εξέφρασε ανοιχτά την πεποίθησή του ότι τον ψηφίζουν επειδή τον θεωρούν δυνατό αντίπαλο.

«Το ότι ρισκάρουν τον Γιωρίκα εκεί φαίνεται το θράσος τους και η ατομικότητά τους. Ύπουλο χτύπημα. Είναι άδικο γιατί παίζουν το κεφάλι ενός παίκτη. Για τον Θανάση μπορώ να πω ότι τον συμπαθώ εντάξει λίγο ευθυνόφοβος είναι, αν παραμείνει του εύχομαι να αντέξει τις δυσκολίες. Αρχίζουν οι καλοί παίκτες να φεύγουν, με θυσιάζουν γιατί είμαι ένας αντίπαλος δυνατός και με βάση τη δημοφιλία μου και με βάση την αγάπη του κόσμου που ξέρω ότι με αγαπάει ό,τι κι αν γίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Οι χρήστες του Twitter είχαν πάντως διαφορετική άποψη πάνω στο θέμα και σχολίασαν με χιούμορ τα λεγόμενά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ