Η εβδομάδα που διανύουμε ήταν σκληρή για τον Βαλάντη, έναν παίκτη που σίγουρα προκάλεσε πολ΄θυ θυμό και οργή στους παίκτες αλλά από ότι φαίνεται και στο τηλεοπτικό κοινό. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor ποιος παίκτης έπρεπε να αποχωρήσει στην πιο αμφιλεγόμενη ψηφοφορία που έχει γίνει στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Βαλάντης βρέθηκε τελικά εκτός ριάλιτι και οι Διάσημοι ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο πολυσυζητημένος παίκτης ωστόσο, δεν ήταν παρών για να μιλήσει. «Ίσως και πρώτη φορά παγκοσμίως στο Survivor να λείπει παίκτης που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από το συμβούλιο» είπε ο Γιώργος Λιανός για τον Βαλάντη.

Με την έναρξη του Συμβουλίου Αποχώρησης στο πλάνο φάνηκε η ομάδα των Διασήμων να έχει ένα άδειο σκαμπό και τον Βαλάντη να λείπει από εκεί. Αμέσως, ο Γιώργος Λιανός εξήγησε την απόφαση του τραγουδιστή αλλά και τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί.  Μάλιστα οι συνυποψήφιοί του για αποχώρηση, ο Γιωρίκας και ο Θανάσης και ευχαρίστησαν τον κόσμο για το αποτέλεσμα.

Δείτε το βίντεο:

Όπως είπε η Ευριδίκη μετά την ανακοίνωση, «για μένα από αύριο ξεκινάει το Survivor. Ευχαριστώ όλους Έλληνες που ψήφισαν τον Βαλάντη». Δείτε και τους έξαλλους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν:

Και στο φινάλε ο Βαλάντης καίει την κόκκινη μπαντάνα του και εγκαταλείπει την καλύβα των Διάσημων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ