Η αποχώρησή της ήταν κάτι που στοίχισε πολύ στους fans του Survivor. Ο λόγος για τη Σοφιάννα Αβραμάκη που ήρθε αντιμέτωπη με τον Τάκη Καραγκούνια και τη Βρισηίδα Ανδριώτου και αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη από το reality επιβίωσης. Σήμερα, η Σοφιάννα επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο με ένα μεγάλο χαμόγελο και total λευκό outfit.

Όπως γίνεται παραδοσιακά κάθε φορά, οι άνδρες της παραγωγής του Survivor την περίμεναν στο αεροδρόμιο και τη μετέφεραν ως το σπίτι της. Η Σοφιάννα Αβραμάκη εμφανίστηκε στον χώρο των αφίξεων του αεροδρομίου, χαμογελαστή και με ένα total λευκό outfit. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα λευκό oversize φόρεμα, το οποίο συνδύασε με λευκά sneakers.

Όσο για τα μαλλιά της; Επέστρεψε με τα χαρακτηριστικά πλεξουδάκια που κάνουν τα περισσότερα κορίτσια που επιστρέφουν από το reality επιβίωσης.

Η Σοφιάννα βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στον τάκο μαζί με τη Βρισηίδα και τον Τάκη. Οι τρεις παίκτες ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους, με τους περισσότερους να ελπίζουν για την αποχώρηση του τελευταίου, καθώς δημιουργεί συνεχώς εντάσεις στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Κάτι που όμως δεν επέλεξε ο κόσμος.

Πριν από την ανακοίνωση της αποχώρησης στο συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός έκανε συζήτηση με τις ομάδες για το πώς πέρασαν μετά τα αγωνίσματα, αλλά και για τις ψηφοφορίες. Ο Σπύρος Μαρτίκας τόνισε ότι η ψηφοφορία ήταν λάθος τελικά. Αυτό έφερε την αντίδραση του Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος άρχισε ξανά να φωνάζει και να επιτίθεται στον Σπύρο, λέγοντας ότι κάνει κωλοτούμπες. «Είναι ο δικαστής όλων, καλά θα κάνει να κοιτάει τα χάλια του και είναι όπου φυσάει ο άνεμος», είπε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: NDP.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ