Ένα special επεισόδιο με ένα μεγάλο δώρο για τους νικητές στο Survivor της Δευτέρας του Πάσχα. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί συνάντησε από κοντά τους παίκτες του ελληνικού Survivor και κήρυξε την έναρξη για ένα αγώνισμα με έπαθλο ένα ταξίδι στο Μαϊάμι. Πριν από αυτό, όμως, αναφέρθηκε στους παίκτες τον δυο ομάδων. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μάλιστα ευχαρίστησε τον Κωστα Πηλαδάκη, επειδή του έχει στείλει δυο από τις συντρόφους του στο reality επιβίωσης.

«Είσαι πολύ αισιόδοξο κορίτσι, αλλά ένα πράγμα πολύ ενδιαφέρον σε εσένα είναι ότι το αγόρι σου. Ο Κώστας – ένα πολύ καλό παιδί όπως ακούω από τους Έλληνες φίλους μου – ελπίζω να περάσετε πολλά χρόνια μαζί και να είστε ευτυχισμένοι», ανέφερε αρχικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να απαντά «Κι εγώ το ελπίζω».

Ο Τούρκος παραγωγός συνέχισε λέγοντας ότι τον σύντροφό της, παρόλο που δεν τον ξέρει πρεοσωπικά, τον γνωρίζει με έναν τρόπο πριν από εκείνη. Όταν η Ναυσικά αναρωτήθηκε τι είναι αυτό που εννοεί, ο Ατζούν Ιλιτζαλί εξήγησε τι ήθελε να της πει και ευχαρίστησε δημόσια τον Κώστα Πηλαδάκη που έχει στείλει και παλαιότερα μια σύντροφό του (σ.σ. την Ειρήνη Παπαδοπούλου) στο reality.

«Σχεδόν κάθε χρόνο στέλνει τις κοπέλες του στο παιχνίδι. Κώστα, αυτή να είναι η τελευταία. Είναι πολύ όμορφη και πρέπει να μείνεις μαζί της. Ελπίζω να μην στείλεις άλλη σε μελλοντικό Survivor», δήλωσε με χιούμορ. Με τη Ναυσικά να του δίνει μια αφοπλιστική απάντηση: «Έχει καλό γούστο όμως».

Στο τέλος, φυσικά, ο Ατζουν δεν θα μπορούσε να μην συμφωνήσει μαζί της.

Δείτε το Video από την έναρξη του αποψινού αγώνα επάθλου:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ