Όλα ξεκίνησαν από το… drone του Survivor All Star που κατέγραψε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Καλύβα να ερωτοτροπούν σε κρυφές συναντήσεις στο δάσος. Μετά ήρθε η επιβεβαίωση από τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος με όμορφο τρόπο είπε στην κάμερα ότι Μάριος Πρίαμος και Καρολίνα ήρθαν κοντά και πως κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Η καλύτερη επιβεβαίωση βέβαια δεν ήταν άλλη από αυτή του παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργου Λιανού. Μιλώντας στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102,2 ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη συνάντηση του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας. Συγκεκριμένα εξήγησε σε ποια καλύβα συναντήθηκαν δεδομένου ότι παίζουν σε αντίπαλες ομάδες ενώ δήλωσε πως δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν εκεί.

«Είχαμε πληροφορίες ότι αυτό γινόταν αρκετές φορές, απλά έτυχε να το έχουμε και σε κάμερα και έπρεπε με κάποιο τρόπο να τους πούμε “μαζευτείτε από την ζούγκλα, μην έχουμε τίποτα άλλο”. Είναι πολύ πυκνό. Πως κατάφεραν και φτάσανε μέχρι εκεί; Είναι μια παρατημένη καλύβα του μεξικάνικου Survivor που έγινε πριν από 2 χρόνια. Έχει ρημάξει. Πως την βρήκαν; Πως χωθήκαν μέσα στα αγκάθια;» είπε ο Γιώργος Λιανός.

Φυσικά η παραγωγή του reality και ο ΣΚΑΪ «τρίβουν τα χέρια τους» από τις εξελίξεις αφού εκτόξευσαν την τηλεθέαση του Survivor All Star!

Και ενώ όλα αυτά έγιναν στον μακρινό Άγιο Δομίνικο, εδώ στην Ελλάδα ο γνωστός ράπερ Bo και σύντροφος της Καρολίνας Καλύβα δήλωνε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου: «Συμβαίνουν αυτά. Απλά συμβαίνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι ωραίο, είναι άσχημο, είναι κάτι που σε στενοχωρεί, γιατί έγινε και πολύ γρήγορα. Ξαφνικά μέσα σε 10 μέρες αλλάζουν όλα. Εκεί που κάναμε πριν μια εβδομάδα προσπάθεια να βοηθήσουμε τον άνθρωπό μας και ξαφνικά, βλέπεις αυτό το πράγμα».

Το τελευταίο 24ωρο πάντως ο Bo είπε τα πάντα χωρίς να πει τίποτα με 4 stories που απλά έκανε repost!

Όλoι αποθέωναν την Ασημίνα που «δίκασε» την Καρολίνα για όσα έγιναν και προστάτευσε τον φίλο της Bo!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ