Οι προσεγγίσεις πρώην παικτών για το Survivor All Star έχουν ξεκινήσει. Επιθυμία της παραγωγής είναι να βγει στον αέρα τις ημέρες των Χριστουγέννων όπως έγινε και με τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα η παραγωγή έχει ήδη προσεγγίσει 16 παίκτες τηλεφωνικά και ξεκινούν τα πρώτα ραντεβού. Συγκεκριμένα σήμερα σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου έχει ραντεβού ένα συγκεκριμένο ζευγάρι, προφανώς αναφερόμενοι στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Από το περσινό Survivor η παραγωγή έχει ακόμα προσεγγίσει αρκετούς παίκτες. Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος ανέφερε πώς οι Νίκος Μπάρτζης, Αλέξης Παππάς, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κώστας Παπαδόπουλος Γιώργος Κόρομι έχουν επίσης δεχτεί τηλεφωνήματα.

Επίσης, τηλεφωνήματα έχουν δεχτεί οι: Μάριος Πρίαμος, Κώστας Βασάλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ηλίας Γκότσης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κατερίνα Δαλάκα και Γιάννης Σπαλιάρας που συμμετείχαν σε προηγούμενους κύκλους του Survivor.

Επιπλέον ο Γιώργος Κόρομι μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και είπε ότι το οικονομικό θα παίξει πρωταρχικό ρόλο στο να λάβει μέρος στο Survivor All Star. Ακόμα μίλησε για τα άτομα που ιδανικά θα ήθελε να είναι μαζί του στον Άγιο Δομίνικο αν λάβει ξανά μέρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ