Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκαν τα spoilers και αποχώρησε από το Survivor All Star ο παίκτης που περιμέναμε. Να θυμίσουμε πως τον τάκο αυτή την εβδομάδα, ως υποψήφιοι προς αποχώρηση από το reality επιβίωσης, είδαμε τους Κωνσταντίνο Βασάλου από την κόκκινη ομάδα και τον Νίκο Μπάρτζη με τον Γιώργο Ασημακόπουλο από τους Μπλε!

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο επεισόδιο της Πέμπτης ποιος φεύγει από το Survivor All Star».

«Θα πάω στους γονείς μου και τους ανθρώπους που αγαπάω στην Ελλάδα».

Ο παίκτης ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο ίδιος μάλιστα μετά την ανακοίνωση ένιωσε ανακουφισμένος. «Το περίμενα! Στάνταρ. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά γιατί θα πάω στους γονείς μου και τους ανθρώπους που αγαπάω στην Ελλάδα. Νιώθω όμως και λύπη που θα αφήσω αυτόν τον μούργο εδώ πέρα και όλη την ομάδα. Τον Μάριο Πρίαμο και την Σταυρούλα και την Στέλλα και τον Ηλία γιατί πραγματικά εδώ πέρα αυτή είναι η προσωρινή μου οικογένεια με τα καλά και τα κακά της» είπε.

«Μπορώ να πω ότι φεύγω με το κεφάλι ψηλά, μόνο με θετικές σκέψεις και δεν κρατάω κανένα ίχνος αρνητισμού, κακίες και τσακωμούς. Τίποτα. Ήταν ένα παιχνίδι και σαφώς όλοι προσπαθούμε να το παίξουμε όμορφα και ωραία. Άρα νιώθω και μια ανακούφιση θα έλεγα. Απλά μπορώ να πω ότι η ζωή είναι έξω και οι αληθινοί μαχητές είναι εκεί έξω» τόνισε ο ίδιος.

Η ρομαντική πρόταση γάμου

Στο ίδιο επεισόdιο του Survivor All Star, μάλιστα είδαμε και την πρόταση γάμου του Σάκη Καστούλη στην αγαπημένη του Μαριαλένα. Το στιγμιότυπο έγινε δίπλα στη θάλασσα. «Ας κάνουμε μια πρόβα με αυτό και όταν γυρίσουμε στην Ελλάδα, θα γίνει και η κανονική» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες να χαμογελούν και να τραγουδούν με νόημα. «Παιδιά, με έπιασαν ταχυκαρδίες» αναφώνησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στη συνέχεια,  αφού ρώτησε τους υπόλοιπους που μπαίνει το δαχτυλίδι, στο αριστερό ή στο δεξί χέρι, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το φόρεσε με μεγάλη χαρά..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ