Ατομικό γίνεται σιγά σιγά το Survivor, καθώς στο σημερινό επεισόδιο είδαμε για πρώτη φορά φέτος τους παίκτες, να αγωνίζονται ατομικά για την ασυλία.

Ο στίβος μάχης ήταν αρκετά δύσκολος και απαιτητικός, με τον Άρη Σοϊλέδη να είναι εκείνος που τελικά φόρεσε το πολυπόθητο κολιέ. O αθλητής κέρδισε τη Σταυρούλα από τους Μαχητές.

Ωστόσο είχαμε και αλλαγές στους κανόνες λίγο πριν από την ψηφοφορία. Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο υποψήφιος προς αποχώρηση έχει την ευκαιρία να αποφύγει την υποψηφιότητά του.

Μάλιστα, έδωσε και ένα παράδειγμα: «Αν η Βρισηίδα ήταν εδώ και έβγαινε υποψήφια, τότε αν κέρδιζε τον δεύτερο και τον τρίτο αγώνα, θα απαλλασσόταν από την υποψηφιότητά της. Στη θέση της θα υποδείκνυε κάποιον άλλον για υποψήφιο προς αποχώρηση».

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος ψηφίστηκε από όλους τους συμπαίκτες του. Αυτή είναι η 11η φορά που βγαίνει στον τάκο. Όπως τόνισε ο ίδιος ήταν αναμενόμενο να είναι ξανά υποψήφιος, τώρα που τα αγωνίσματα γίνονται ατομικά. Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα τόνισε πως με την 11η υποψηφιότητά του ισοφαρίζει το ρεκόρ του διάσημου reality.

Δείτε το βίντεο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ