Με απώλειες ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης το Happy Day, καθώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή.

Το τηλεοπτικό κοινό καλημέρισε ο Δημήτρης Παπανώτας, ενώ στη συνέχεια η παρουσιάστρια βγήκε τηλεφωνικά και ανέφερε τι ακριβώς συνέβη. Όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ασυμπτωματική, ενώ δεν έχει προλάβει να κάνει την τρίτη δόση. Όπως είπε ελπίζει να το περάσει ήπια, ενώ δήλωσε ότι δεν θα πάει τα παιδιά της σχολείο για 10 μέρες.

Η ίδια διαγνώστηκε θετική λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή σε rapid test που έκανε. Όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή δε γνωρίζει από πού κόλλησε.

«Είμαι σε μια κατάσταση σοκ γιατί το ακούς παντού γύρω σου αλλά δεν περιμένεις ότι θα σου συμβεί. Βγήκα θετική στο rapid test, θετική και στο δεύτερο και θα κάνω το μοριακό μου τεστ. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα πέρα από ένα ανεπαίσθητο μπούκωμα. Θα έκανα την τρίτη δόση στα τέλη Γενάρη» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα, που πρόσθεσε πως τα παιδιά της έμειναν σπίτι και πως ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός έχει κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου.

Δείτε περισσότερα στο Fthis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ