Ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε πριν από δύο εβδομάδες από το Survivor All Star και σήμερα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκο Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι».

Ο φαρμακοποιός ανέλυσε τη στρατηγική και το ρόλο που έπαιξε στο reality επιβίωσης, τοποθετώντας παράλληλα και κάποια κριτήρια.

Ανέφερε ποιους πιστεύει, αλλά και ποιους θα ήθελε να δει στον τελικό, και φυσικά δεν άφησε ασχολίαστη την κόντρα του με τον Νίκο Μπάρτζη, για τον οποίο είπε πως είχε εξαρχής ένα σκοταδισμό και ήθελε να τους εκτοπίσει όλους από το Survivor.

Το μόνο άτομο που δεν θέλει να δει νικητή είναι ο Μπάρτζης, ενώ θα ήθελε πάρα πολύ να δει τον Ηλία Μπόγδανο να σηκώνει το τρόπαιο.

«Για να εκτιμήσουμε σωστά μια στρατηγική πρέπει να έχει ευφυΐα, εντιμότητα και ειλικρίνεια. Δεν μπορώ να επιβραβεύσω μια στρατηγική η οποία είχε κουτοπονηριά, θυματοποίηση και ψέμα.

Δεν είναι έντιμο να αποδομείς παίκτες για να τους διώξεις», ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Νίκο Μπάρτζη και τη στρατηγική του.

Συμπλήρωσε δε πως ο Μπάρτζης πολέμησε τον Ηλία Γκότση, είπε ψέματα για την Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ