Το «Σπίτι με το Mega» και η Ρούλα Κορομηλά υποδέχονται τη Γλυκερία, η οποία θα ερμηνεύσει τραγούδια-σταθμό στην καριέρα της, αλλά και τη Μελίνα Ασλανίδου, που θα παρασύρει με το πλούσιο ρεπερτόριό της τους τηλεθεατές στους ρυθμούς της.

Ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα έρχεται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στις 22.20 στο Mega. Στις 23.50 θα υπάρξει σύνδεση με τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς για την Ακολουθία της Αναστάσεως, ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι δύο ερμηνεύτριες θα μετατρέψουν το σαββατόβραδο σε μια γιορτή γεμάτη τραγούδια και πολλές ευχές.

Η οικοδέσποινα της βραδιάς ανάμεσα στον Βασίλη Σαλέα και τη Γλυκερία.

Δίπλα τους θα βρεθούν ο Βασίλης Σαλέας με το κλαρίνο του, ο Νίκος Ζωιδάκης με τη λύρα του, η Στέλλα Κονιτοπούλου με το νησιώτικο ρεπερτόριό της, η Γωγώ Τσαμπά με παραδοσιακά τραγούδια, ο Αλέξης Παρχαρίδης από τον Πόντο και ο Χάρης Μακρής.

Ο Νίκος Ζωιδάκης με τη Ρούλα Κορομηλά

Στη βραδιά συμμετέχει ο Ελληνικός Παραδοσιακός Χορευτικός Όμιλος και ο Λαογραφικός Όμιλος Κουρήτες. Στη μεγάλη εορταστική παρέα θα είναι η Νίκη Λυμπεράκη, η Βάσω Γουλιελμάκη, η Βούλα Πατουλίδου, ο Λάκης Γαβαλάς, η Άννα Κουρή, η Ναταλία Δραγούμη, ο Αργύρης Αγγέλου, η Νίκη Παλληκαράκη και η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Γωγώ Τσαμπά με μέλη του Ελληνικού Παραδοσιακού Χορευτικού Ομίλου επί σκηνής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ