Η Σμαράγδα Σμυρναίου υποδύεται τη γιαγιά του «Αγίου Παϊσίου» στην ιστορική βιογραφική σειρά Mega. Η ταλαντούχα ηθοποιός δεν συνηθίζει να δίνει συνεντεύξεις αλλά έκανε την εξαίρεση για τον Άρη Καβατζίκη και το «Πάμε Δανάη!» εξηγώντας τον λόγο που απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μίλησε επίσης για το πώς προέκυψε ο ρόλος της, για την υποκριτική στη ζωή της ,για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Δεν συνηθίζω να πηγαίνω σε εκπομπές στην τηλεόραση. Είναι πολλά χρόνια που απέχω αλλά τώρα είναι λόγω της σειράς. Τελευταία φορά που έκανα σίριαλ ήταν καθημερινό στο Mega, η “Απαγορευμένη Αγάπη”. Δυσκολεύτηκα να πω το ναι, τα γυρίσματα ήταν κοπιαστικά. Υποδυόμουν την καλή μάνα, με σύζυγό τον Κώστα Αρζόγλου και γιος μου στη σειρά ήταν ο Μάριος Αθανασίου, στην πρώτη του εμφάνιση. Είχα κάνει τη συμφωνία να μην έχω καθημερινά γυρίσματα και με “εκμεταλλεύονταν” στο έπακρο αφού έβγαζα σε ένα 10ωρο όλες μου τις σκηνές. Στα 6 χρόνια της “Απαγορευμένης Αγάπης” έβγαλα κάποια χρήματα αλλά κυρίως συμπλήρωσα τα ένσημά μου για να πάρω τη σύνταξή μου», είπε αρχικά η Σμαράγδα Σμυρναίου.

Διαβάστε περισσότερα στο Fthis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ