Με ανεβασμένα τα μανίκια επιστρέφει στην τηλεόραση, η Νίκη Λυμπεράκη από την συχνότητα του Mega. Η δημοσιογράφος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, θα παρουσιάζει μια εβδομαδιαία εκπομπή με τίτλο «Μεγάλη Εικόνα» -θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Τα πρόσωπα που θα φιλοξενούνται στην εκπομπή θα εναλλάσσονται ανάλογα με τις ανάγκες της επικαιρότητας, αφού δεν θα είναι μόνο από τον πολιτικό στίβο, αλλά και από όλες τις βαθμίδες της κοινωνίας. Ήδη η δημοσιογράφος και η ομάδα της ετοιμάζονται για να κάνουν πρεμιέρα χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία αλλά και η μέρα που θα προβάλλεται γενικά η εκπομπή.

«Σε έναν κόσμο που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σε ένα περιβάλλον που αλλάζει διαρκώς, η αναζήτηση της ουσίας μοιάζει πιο αναγκαία από ποτέ. Με αυτό τον στόχο μπαίνει στη ζωή και στους δέκτες μας η «Μεγάλη Εικόνα» του Mega. Η Νίκη Λυμπεράκη με τη νέα, εβδομαδιαία εκπομπή επικαιρότητας, δημοσιογραφικής ανάλυσης και συνεντεύξεων φέρνει σε πρώτο πλάνο τα μεγάλα γεγονότα, όσα καθορίζουν τις ζωές μας αλλά και πρωταγωνιστές γνωστών ή αγνώστων ιστοριών που αξίζει να ειπωθούν. Με ανοιχτούς ορίζοντες, με βάθος και χωρίς κορώνες, όπως χρειάζεται, για να δούμε τη «Μεγάλη εικόνα», την ουσία των θεμάτων και των ανθρώπων»,έγραφε το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο σταθμός για την εκπομπή της δημοσιογράφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ