Ο Γιώργος Λιάγκας είναι από τα πρόσωπα της τηλεόρασης που θέλουν όλοι να έχουν καλεσμένο. Ο παρουσιαστής του AΝΤ1 δίνει σπάνια συνεντεύξεις αφού μέσα από την καθημερινή του εκπομπή έχει τη δυνατότητα να τοποθετείται σε ότι τον αφορά χωρίς να αφήνει τίποτα αναπάντητο. Στις δημόσιες εξομολογήσεις του φροντίζει να δίνει «τίτλους» και να κερδίζει τους τηλεθεατές ανταμείβοντας όποιον τον καλεί με υψηλά νούμερα τηλεθέασης στην εκπομπή του.

Η τελευταία του συνέντευξη ήταν στον Νίκο Μουτσινά πριν από δύο χρόνια. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του okmag, ο Γιώργος Λιάγκας θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη μετά από καιρό στη Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Ο παρουσιαστής, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρεθεί τον Νοέμβριο στο πλατό της εκπομπής του «Καλύτερα δε γίνεται» και θα καθίσει στον καναπέ της παρουσιάστριας του Alpha έτοιμος να απαντήσει σε όλα.

Στα γενέθλια της Φωτεινής Πετρογιάννη το 2019.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παρουσιαστής είχε προτάσεις τόσο από τον Νίκο Χατζηνικολάου όσο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για να βρεθεί στο πλατό τους, ωστόσο εδώ και πολλά χρόνια «χρωστούσε» στη Ναταλία Γερμανού αυτή την τετ α τετ συνάντηση.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ