Ο σκηνοθέτης του «Σασμού», Κώστας Κωστόπουλος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day και προχώρησε σε αποκαλύψεις. Το σίριαλ έχει κερδίσει τους τηλεθεατές, οι οποίοι στήνονται ανελλιπώς μπροστά από την τηλεόραση και περιμένουν εναγωνίως τις εξελίξεις, οι οποίες αναμένονται συγκλονιστικές.

Όπως τόνισε ο σκηνοθέτης, «πλέον έχουμε ερωτική σχέση με τον κόσμο. Μας απειλούς, μας φωνάζουν, μας μαλώνουν. Για πρώτη φορά βλέπουμε τις σειρές με άλλο μάτι. Υπάρχουν δεκάδες ομάδες που γράφουν σχόλια μεταξύ τους, τα break είναι για να γράφουν περισσότερα», δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Προσπαθούμε να πούμε μια ιστορία που να αρέσει στον κόσμο. Λαμβάνετε υπόψιν στο σύνολό η αίσθηση που αφήνει, αλλά αν κάναμε αυτά που ήθελε ο κόσμος, δεν θα το έβλεπε κανείς. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε φέτος end. Δεν χρειάζεται να ξεχειλώσουν οι ιστορίες, έρχονται νέοι ήρωες».

Ο Κώστας Κωστόπουλος έδωσε κι ένα μικρό spoiler για το αποψινό επεισόδιο, καθώς όπως τόνισε, αναμένεται να δούμε τον Πέτρο να ζητά συγγνώμη από τον Μανώλη για τη συμπεριφορά του με τον σκύλο. «Δεν θα σκοτώναμε ένα σκυλί στη σειρά, αλλά πρέπει να υπάρχει και μια ένταση».

Διαβάστε τη συνέχεια και όσα αποκάλυψε ο Κώστας Κωστόπουλος στο Znews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ