Μετά τη δυνατή πρεμιέρα της σειράς «Σασμός» η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε βρέθηκε στην εκπομπή Happy Day όπου μίλησε για τη δουλειά της αλλά και τα ταξίδια που τόσο αγαπά.

Στο «Σασμό» «έχουν να γίνουν πάρα πολλά! Από τις 3 σεζόν, αυτή θα είναι η πιο δυνατή! Κλείνει ο κύκλος και η ιστορία. Πολύ γρήγορα θα γίνονται οι ανατροπές» υπογραμμίζει για τη σειρά η οποία, χθες, στην πρεμιέρα της κέρδισε τον πιο ισχυρό ανταγωνισμό της σεζόν κι ήλθε πρώτη τόσο στο δυναμικό κοινό (19,9%) όσο και στο σύνολο κοινού (21,8%). Αναφερόμενη στο ρόλο της λέει ότι «η μητέρα της ήθελε να γίνει δικηγόρος. Τώρα, σαν Στέλλα, ως δικηγόρο στο Σασμό την απολαμβάνει!».

Ο «Σασμός» και η εξέλιξη στην προσωπική ζωή της Στέλλας

Στη συνέχεια, η Ευγενία Σαμαρά αναφέρθηκε στον ρόλο της Στέλλας στη σειρά «Σασμός». «Είναι η επιτυχία του όλου εγχειρήματος, στο οποίο όλοι ανθίσαμε. Είναι ένας ρόλος μέσα από τον οποίο αισθάνομαι, ότι είχα κάτι άλλο να ανακαλύψω. Και το απολαμβάνω πολύ. Γιατί δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Όπως όλοι οι χαρακτήρες στο Σασμό, έτσι και η Στέλλα είναι γεμάτη αντιφάσεις. Είναι η αυστηρή δικηγόρος αλλά την έχουμε δει και πως είναι στην προσωπική της ζωή. Και πόσο θυσιάζεται. Και μου αρέσει αυτό», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε αναφορικά με την εξέλιξη του ρόλου της ότι η Στέλλα «θα βιώσει την απόσταση των γονιών της, αφού η μητέρα της θα φύγει από την Κρήτη για επαγγελματικούς λόγους». Παράλληλα, θα «αναλάβει πολλές υποθέσεις σε όλη την Κρήτη, αφού νέα πρόσωπα έρχονται για να φέρουν ανατροπές. Ενώ θα γίνει και κάτι καλό στην προσωπική της ζωή, για να ευτυχίσει»!

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ