Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός», επιστρέφει απόψε στη μικρή οθόνη και οι τηλεθεατές ανυπομονούν για τις εξελίξεις που αναμένεται να δούμε μέσα στη σεζόν!

Το τελευταίο επεισόδιο ολοκληρώθηκε με τον «Μαθιό» να συλλαμβάνεται για τον φόνο του γιατρού «Άγγελου Βρουλάκη», την ώρα που είχε πάρει τον δρόμο προς την εκκλησία για να παντρευτεί την αγαπημένη του «Βασιλική».

Τα ερωτήματα ήταν πολλά και καίρια, με πρώτο από όλα φυσικά αυτό του δολοφόνου του «Άγγελου», καθώς κανείς δεν γνωρίζει αν το έκανε τη «Καλλιόπη» ή ο πρώην σύζυγός της «Άσπας».

Ο Δημήτρης Λάλος, ο οποίος έχει λατρευτεί από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του «Μαθιού», μίλησε στο Happy Day: «Οι εξελίξεις θα έρθουν οργανικά. Δεν μπορεί να συμβεί ένα σπουδαίο γεγονός όπως η σύλληψη και να γίνει άμεσα γάμος. Θα δείτε τον δολοφόνο του Άγγελου αλλά με έναν τρόπο που θα το περιμένετε με αγωνία», τόνισε και συνέχισε σχετικά με τον ρόλο του:

«Ο Μαθιός είναι ένας χαρακτήρας τραγικός. Αυτό που θέλησε να πετύχει και να έχει στη ζωή του, τη Βασιλική δηλαδή, την έχει πάρει με αίμα κι αυτό τον κάνει σαιξπηρικό χαρακτήρα. Πράγματι πρέπει να υπάρξει κάποια κάθαρη και θα υπάρξει για την πράξη που έκανε».

Δείτε το βίντεο από το Ηappy Day στο Znews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ