Δέκα ημέρες πριν το Πάσχα ρίχνει αυλαία το «Ράδιο Αρβύλα». Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε πότε θα ολοκληρωθούν οι εκπομπές της εκπομπής σάτιρας στον ΑΝΤ1. Αναφέροντας στην έναρξη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» ότι πρόκειται για την 50η εκπομπή υπολόγισε ότι έχουν ακόμα 30 εκπομπές για να κλείσουν τη φετινή σεζόν.

«Η σημερινή είναι η εκπομπή νούμερο 50. Ξέρετε, μας έχουν μείνει περίπου άλλες τριάντα εκπομπές. Κάπου εκεί περίπου γιατί φέτος τελειώνουμε 14 Απριλίου. Αυτά τα πράγματα τα έχουμε πει από την πρώτη μας εβδομάδα, τον Νοέμβριο, από τις πρώτες μας εκπομπές», είπε ο Αντώνης Κανάκης. Επίσης, συνέχισε θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι αυτό ήταν κάτι που ήταν εξαρχής γνωστό.

«Τα έχουμε πει αυτά τα πράγματα από την πρώτη εβδομάδα τον Νοέμβριο, από τις πρώτες εκπομπές, ότι το καθημερινό Ράδιο Αρβύλα δεν μπορεί να είναι παραπάνω από 3-4 μήνες στον αέρα. Γιατί μια εκπομπή με αυτές τις ανάγκες παραγωγής και δημιουργικότητας… Οπότε το τελευταίο Ράδιο Αρβύλα θα είναι και πάνω στα γενέθλια του Ράδιο Αρβύλα, 14 Απριλίου. Θα το γιορτάσουμε πολύ ωραία», είπε ο Αντώνης Κανάκης για το πότε ρίχνει αυλαία η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Στις αρχές του Φεβρουαρίου, ο Αντώνης Κανάκης είχε προχωρήσει σε διάψευση των φημών που ήθελαν οι «Ράδιο Αρβύλα» να αποχωρούν από τον ΑΝΤ1 και να τους αντικαθιστά άλλη εκπομπή. Όπως χρειάστηκε να διευκρινίσει ο παρουσιαστής, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, πρόκειται για fake news και η εκπομπή θα συνεχιστεί κανονικά, όπως έχει προγραμματιστεί.

«Αν και δεν έχω διάθεση να τα σχολιάζω αυτά, γιατί δίνουμε περισσότερο αξία από ότι πρέπει, αλλά επειδή μας στέλνετε μηνύματα με αγωνία και ενδιαφέρεστε, όχι δεν πήραμε την απόφαση να φύγουμε από τον ΑΝΤ1, ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το “Ράδιο Αρβύλα”, ούτε όλες αυτές τις ανοησίες που γράφουν σε αυτά τα νέα ήθη και έθιμα τα οποία βιώνουμε. Είναι αυτά τα clickbait τα fake news που περιμένουμε πότε κάποιος θα κάνει κάτι. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, τα πράγματα θα γίνουν ακριβώς όπως τα είχαμε πει στην πρώτη εκπομπή», ξεκαθάρισε ο Αντώνης Κανάκης και στη συνέχεια, η εκπομπή έδειξε τι είχε ειπωθεί στις 11 Νοεμβρίου από τους ίδιους τους παρουσιαστές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ