Φινάλε με γενέθλια για το «Ράδιο Αρβύλα». Η εκπομπή σάτιρας του ΑΝΤ1 έριξε αυλαία. Η παρέα της Θεσσαλονίκης αποχαιρέτισε για φέτος το τηλεοπτικό κοινό μια ημέρα με ιδιαίτερη σημασία. Το «Ράδιο Αρβύλα» συμπλήρωσε σήμερα 14 χρόνια. Συγκεκριμένα, η πρώτη εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα» προβλήθηκε στις 14 Απριλίου το 2008. Έτσι, ο Αντώνης Κανάκης μαζί με την ομάδα του έσβησαν την τούρτα – αρβύλα με το νούμερο δεκατέσσερα.

«Έχουμε γενέθλια. 14 χρόνια, 15 τηλεοπτικές σεζόν από το 2008. Θα πρέπει κατ’ αρχήν να ευχαριστήσουμε τον ΑΝΤ1, που φιλοξένησε το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο και τους αφανείς ήρωες. Αχ αυτήν τη σεζόν πηγαίναμε από το ένα στο άλλο, από τον πόλεμο στην πανδημία, από εκεί στους βιασμούς και στις δολοφονίες. Είναι ένα τοξικό περιβάλλον.

Το είπα και την προηγούμενη φορά δεν φαντάζεστε πόσο στενοχωριόμαστε κάθε φορά που τελειώνει η εκπομπή. Φέτος όμως έχει γίνει ο κόσμος μας, ο πλανήτης μας κι η κοινωνία μας τόσο τοξικά με τόσο δηλητήριο, που νιώθουμε μια ανακούφιση γιατί η ψυχολογία μας και το στομάχι μας θέλουν να φύγουμε από τον πλανήτη. Ελπίζουμε να αλλάξει αυτό. Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε εσάς και τις οικογένειές μας γιατί η αγάπη κι η εκτίμηση που έχετε για το Ράδιο Αρβύλα, φέτος ήταν πιο σημαντική, ουσιαστική και σχεδόν μας γιάτρεψε. Θέλω να ξέρετε ότι σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας», ανέφερε μεταξύ άλλων στην αποφώνησή του ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο στο Znews.gr

Τα tweets για το φινάλε των «Ράδιο Αρβύλα» και τα γενέθλια.

Την ίδια στιγμή το Twitter έστελνε ευχές για «καλό καλοκαίρι» στην τηλεοπτική παρέα, με κάποιους να αναρωτιούνται που πήγαν τελικά όλα αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν. Δεν είναι λίγοι εκείνοι εξάλλου που τους παρακολουθούν τηλεοπτικά από την εποχή των «ΑΜΑΝ», για να μην πάμε και πιο πίσω…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ