Παρά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της Ιωάννας Μαλέσκου και την αρχική σκέψη του ΣKAΪ να επαναφέρει στο πρόγραμμα το «Survivor Πανόραμα», οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν -όπως όλα δείχνουν- να αφήσουν την εκπομπή Love it ως έχει. Από τη νέα χρονιά ωστόσο και μετά και το τέλος της εκπομπής της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, θα εντάξουν το ένθετο από το Survivor με καλεσμένους παίκτες από παλαιότερους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν δώσει εντολή στους αρχισυντάκτες της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου να καλούν καθημερινά πρώην παίκτες και πρόσωπα που θα μπορούν να σχολιάζουν την επικαιρότητα και στο μέλλον να μπορέσουν να ενταχθούν -από τη νέα χρονιά- στο πάνελ της εκπομπής. Ο σκοπός είναι να σχολιάζουν το Survivor που θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής.

Έτσι στον ΣΚΑΪ, χωρίς να διαταράξουν τις ισορροπίες στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, θα εντάξουν νέα πρόσωπα που θα κληθούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στο πρωτογενές υλικό που θα έχουν στην εκπομπή από τον Άγιο Δομίνικο. Μια λύση εύκολη και χωρίς κόστος καθώς μέχρι στιγμής μοιάζει να είναι και η επικρατέστερη.

Γιώργος Κόρομι, Χάρης Γιακουμάτος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κώστας Παπαδόπουλος και Γιάννης Σπαλιάρας είναι μεταξύ των προσώπων που θα δούμε τις επόμενες μέρες στους καλεσμένους της εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ