Κάποιοι να λένε πως ο «Εκατομμυριούχος» θα ξεκινήσει στον ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να δηλώνει έτοιμος για… τριπλό ρόλο στο πρόγραμμα του σταθμού. Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ, τα σχέδια των υπευθύνων του σταθμού είναι άλλα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μέσα από τον σταθμό του Αμαρούσιου, μέχρι αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές και για το επόμενο τρίμηνο δεν υπάρχει στον αρχικό σχεδιασμό και προγραμματισμό του καναλιού ο «Εκατομμυριούχος».

Όλο αυτό φαίνεται πως έγινε σύμφωνα με κάποιους για να σταματήσει η φημολογία  γύρω από την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού που χάλαγε τις ισορροπίες μεταξύ του παρουσιαστή και των υπευθύνων του σταθμού, που στην κυριολεξία έδωσαν μάχη για να τον πείσουν να καθίσει στην θέση της επιτροπής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ίσως είναι από τους λίγους παρουσιαστές του σταθμού που έχει μάθει με επιμονή και υπομονή να κερδίζει ότι του αναλογεί, χωρίς να λειτουργεί παρασκηνιακά για αυτό και κάποιες φορές βρίσκεται προ εκπλήξεων. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο «Εκατομμυρίουχος» θα ξεκινήσει μέσα στο 2022 χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο ή την επόμενη σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ