Αντίστροφα μετρούν στον Άγιο Δομίνικο για την ώρα που θα ανέβει στο βάθρο ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor. Ο παίκτης που θα φτάσει μέχρι το τέλος θα κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η εταιρεία παραγωγής θέλει να ολοκληρώσει αυτό τον κύκλο του Survivor την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και η μεγάλη βραδιά της ανακοίνωσης του νικητή να γίνει το πρώτο Σαββατοκύριακο, κατά πάσα πιθανότατα, του Ιουλίου -δηλαδή την Κυριακή 3 Ιουλίου.

Εκτός και αν μας αιφνιδιάσουν και την τελευταία στιγμή αλλάξει η ημερομηνία και το μεγάλο φινάλε του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ γίνει μέσα στην τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Κάτι που είχε συμβεί και στην περσινή σεζόν.

Στο κανάλι του Φαλήρου θέλουν να ολοκληρώσουν αυτό τον κύκλο επεισοδίων του Survivor πριν ολοκληρωθούν τα προγράμματα των άλλων σταθμών, που στο μεγαλύτερο μέρος τους θα ρίξουν αυλαία την Παρασκευή 8 Ιουλίου. Σε αντίθεση με την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου που θα ολοκληρωθεί στα μέσα του Ιουλίου.

Για αυτό το μεγάλο φινάλε θέλουν να έχει όλη την λάμψη και να είναι μια μεγάλη γιορτή  για τους τηλεθεατές που το στήριξαν και φάνηκε να αγαπούν να το βλέπουν στην prime time ζώνη. Και τη φετινή σεζόν το Survivor βοήθησε τον ΣΚΑΪ να κερδίσει στους πίνακες τηλεθέασης έναντι του υψηλού ανταγωνισμού.

Στην Acun Medya ήδη έχουν ξεκινήσει τις συναντήσεις και τα ραντεβού για το Survivor All Star, όπως σας έγραψε αποκλειστικά το okmag την περασμένη εβδομάδα.

Φωτογραφίες: Instagram/survivorgreece

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ