Ο νέος κύκλος του σόου Just the 2 of Us, έρχεται στον Alpha. Ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία των ετοιμασιών, ενώ ήδη υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από τα ονόματα που θα συμμετέχουν.

To περιοδικό ΟΚ!, μάλιστα, βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στα γυρίσματα του τρέιλερ με τους πέντε συντελεστές Νίκο Κοκλώνη, Σταμάτη Φασουλή, Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου να ξετυλίγουν στην κάμερα όλο το χιούμορ και το μπρίο τους.

Η πρεμιέρα του φαντασμαγορικού σόου αναμένεται το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 20.00 και σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει πολλές εκπλήξεις και λαμπερούς καλεσμένους.

Επίσης όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο παραγωγός και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε φέτος να πάρει κοντά του τον Φωκά Ευαγγελινό, έναν άνθρωπο που ξέρει καλά τους κανόνες του θεάματος.

Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες, όχι μόνο ως χορογράφος αλλά και ως art director θεαμάτων, ακόμα και σε διεθνή events του κύρους και της αίγλης της Eurovision. Ένα είναι σίγουρο: Πως φέτος θα δούμε ακόμη πιο εντυπωσιακά χορευτικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ