Με δύο εκπομπές back to back και από τις 08:00 το πρωί σκέφτονται να διαμορφώσουν την πρωινή ζώνη στο Star. Mετά το τέλος της «Φωλιάς των Κου Κου», οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται να ενεργοποιήσουν τη πρωινή ζώνη από τις 8πμ. Η αρχική σκέψη είναι να γίνουν δύο εκπομπές η μια 8-10 το πρωί, που θα παίζει απέναντι από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ελεονώρα Μελέτη και τις αμιγώς ενημερωτικές εκπομπές και η άλλη 10-12 που θα δίνει lead in στο ισχυρό χαρτί του καναλιού που ακούει στο όνομα, Ζήνα Κουτσελίνη. Για την πρωινή ζώνη των 8 εκτός απροόπτου στην παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής θα βρίσκεται το ραδιοφωνικό δίδυμο από τον ΣοκFM της Χαλκίδας, Γιώργος Καρτέλιας και Ελίνα Παπίλα.

https://www.instagram.com/p/B3tdAlmBb-T/?utm_source=ig_web_copy_link

Στο τιμόνι της εκπομπής όπως πρώτο σας είχε αποκαλύψει αποκλειστικά το znews, θα αναλάβει η έμπειρη δημοσιογράφος Ελεάνα Τριφύδου, που την φετινή σεζόν είχε την επιμέλεια της εκπομπής Pop up στον Alpha. Από το Pop up στην νέα ψυχαγωγική εκπομπή του Star και στο πάνελ θα δούμε, την δημοσιογράφο Νανά Ηλιοπούλου, ενώ δεν αποκλείεται σε ρόλο έκπληξη να δούμε και τον δημοσιογράφο Αρτ που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου. Για την πρωινή εκπομπή λέγεται πως δοκιμαστικά έχουν κάνει η Χαρά Παππά και η Μαρία Λουίζα Βούρου.

Η πρωινή εκπομπή στο μεγαλύτερο μέρος της θεματολογίας της θα ασχολείται με την προώθηση των project του καναλιού όπως το Dancing with the stars, το Master chef και το GNTM. Μια δίωρη εκπομπή με χιούμορ και άλλη προσέγγιση της επικαιρότητας, φαντάζονται οι ιθύνοντες του σταθμού που ευελπιστούν πως θα μπορέσουν να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό με το νέο δίδυμο από την Χαλκίδα.

Στη ζώνη 10 -12 υπάρχει η σκέψη να γίνει μια εκπομπή με την Μαριλού Ρεπαπή και τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο που είναι η φωνή του shopping star και που είχαμε δει και τηλεοπτικά στην εκπομπή της Ντορέττα Παπαδημητρίου, «Καλημερούδια» στο Mega. Το κανάλι πιστεύει πως το δίδυμο έχει καλή χημεία, αφού και στο παρελθόν έχει υπάρξει ραδιοφωνικό δίδυμο. Έτσι με μια εκπομπή με μορφή αντιδελτίου για την showbiz να αντισταθεί στον ανταγωνισμό και να δώσει καλύτερο lead in από τους Κου Κου στις “Αλήθειες με την Ζήνα”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ