Το πράσινο φως έχει πάρει η εκπομπή της Τζένης Θεωνά για την κρατική τηλεόραση. Μια εκπομπή που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις η οποίες θα γίνονται μέσα σε ένα αυτοκίνητο το οποίο θα κινείται στην βραδινή Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες την περασμένη εβδομάδα έκλεισε και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής που έχει βάλει την υπογραφή του και σε άλλες εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης. Ο Μιχάλης Προβατάς, που ήταν ο δημιουργός και αρχισυντάκτης της εκπομπής «Σημείο συνάντησής» που πέρυσι προβλήθηκε στην Έρτ αναλαμβάνει το τιμόνι της εκπομπής.

Σε εκείνον θα πέσει όλο το βάρος για να καταφέρει η όμορφη ηθοποιός, να ξεκλειδώσει τους καλεσμένους και να δώσουν μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τίτλους, ώστε να έχουν και ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή. Από τους πρώτους καλεσμένους που φαίνεται πως θα καθίσουν στην θέση του συνοδηγού και θα μιλήσουν στην Τζένη Θεωνά θα είναι φίλοι και συνάδελφοι της ηθοποιού ώστε να νιώσει και εκείνη πιο καλά στο νέο αυτό δύσκολο εγχείρημα.

Στην Ερτ μέχρι πριν λίγες μέρες ήθελαν η εκπομπή, να βγεί στον αέρα στις αρχές του Δεκέμβρη, ανοίγοντας έτσι και την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Η επικρατέστερη μέρα προβολής της εκπομπής είναι το βράδυ του Σάββατου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ