«Άσε μας ρε μαμά» είναι ο τίτλος της νέας, οικογενειακής κωμικής σειράς του Alpha. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει κι ένα cast από πολύ αγαπημένους ηθοποιούς θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη τις περιπέτειες μιας οικογένειας. Η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβρη.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς της σειράς και ο Κώστας Φραγκολιάς με έναν ρόλο έκπληξη. Όπως σας είχε αποκαλύψει το okmag.gr, ο Κώστας Φραγκολιάς αρνήθηκε την πρόταση του ΣΚΑΪ να βρεθεί στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου, μετά την δελεαστική πρόταση που του έγινε από τον Alpha και να συμμετέχει στη σειρά. Έτσι παρέμεινε και στο Happy Day, που τόσο ήθελε, αφού η σχέση του τόσο με την Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και με τους άλλους συντελεστές είναι παραπάνω από φιλικές.

Έτσι, θα είναι με διπλό ρόλο στο κανάλι του Alpha ο Κώστας Φραγκολιάς: το πρωί θα είναι συμπαρουσιαστής και το βράδυ θα τον απολαμβάνουμε ως ηθοποιό στην κωμική σειρά.

Στη σειρά θα υποδύεται τον γιο της Μίρκας Παπακωνσταντίνου, η οποία είναι μια πλούσια χήρα που ζει στην Φιλοθεή και έχει υπερβολική αδυναμία στον γιο της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ