Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το Survivor που όλα δείχνουν, εκτός απροόπτου, πως θα ξεκινήσει στις 27 Δεκεμβρίου. Εκτός από τον ΣΚΑΪ που θα επενδύσει πολύ στο backstage υλικό από τον Άγιο Δομίνικο, όπου καθημερινά θα παρουσιάζεται σε εκπομπές του σταθμού -όπως το Love it– φιλοξενώντας παίκτες του Survivor. Και χυχαγωγικές εκπομπές αντίπαλων καναλιών έχουν προσεγγίσει πρώην παίκτες του Survivor για να καθίσουν στο πάνελ και να μοιραστούν την εμπειρία τους από τον Άγιο Δομίνικο.

Σκοπός τους είναι όταν ξεκινήσει το Survivor, εκτός από τα spoiler που το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται πως αγαπά και δεν θα δουν στο κανάλι του Φαλήρου, να δώσουν και το παρασκήνιο μέσα από έναν πρώην παίκτη που έχει ζήσει πολλές εβδομάδες και γνωρίζει από πρώτο χέρι τι πραγματικά συμβαίνει και γιατί, στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Έτσι, αυτές τις μέρες δεν είναι λίγοι οι πρρώην παίκτες του Survivor που δέχτηκαν τηλεφωνήματα από εκπομπές για να περάσουν πρώτα ως καλεσμένοι και μετά ως guest συνεργάτες όπου θα αναλάβουν αυτό το κομμάτι στο πάνελ της εκπομπής. Ανάμεσα τους, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αλλά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ