Μπορεί στον Άγιο Δομίνικο να είχαν έρθει κοντά, ωστόσο βγαίνοντας από το παιχνίδι έχασαν κάθε επαφή. Ο λόγος για την Πελαγία Καζολέα και τη Σοφιάννα Αβραμάκη. Σε συνέντευξή της στην Ιωάννα Μαλέσκου η Σοφιάννα είχε αναρωτηθεί μάλιστα γιατί η πρώην συμπαίκτριά της στη Μπλε Ομάδα την αποκάλεσε «πονηρούλα» και είχε δηλώσει πως δεν έχει επικοινωνία μαζί της.

Με τη σειρά της και η Πελαγία Καζολέα που ήταν σήμερα καλεσμένη στο Love It επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει επικοινωνία ανάμεσά τους. Παρόλο που τα δυο κορίτσια ήταν αχώριστα στο reality επιβίωσης.

«Δεν έχουμε επικοινωνήσει καθόλου παρόλο που εγώ περίμενα κάποια κίνηση από εκείνη, γιατί έχει επικοινωνήσει με άτομα που δεν θα φανταζόμουν, όπως με τον Aνδρέα και παίκτες από παλαιότερα Survivor», είπε αρχικά η Πελαγία Καζολέα και συνέχισε: «Το ότι είναι πονηρή το έχει πει και εκείνη κάποια στιγμή, αναφέροντας ότι δεν είναι και κάτι κακό».

«Δεν έχω βγει και δεν έχω πει τίποτα από αυτά που έχουμε συζητήσει. Το ότι τη χαρακτήρισα “πονηρούλα”, το είπα, αλλά δεν είπα το γιατί την αποκάλεσα έτσι. Είχαμε δυο μήνες φιλίας και μόλις εγώ βγήκα από το παιχνίδι επικοινώνησα με την οικογένειά της και τη στήριξα. Βγαίνοντας, όμως, έξω έμαθα και πράγματα που είπε για εμένα, αφού αποχώρησα. Περιμένω τώρα να επικοινωνήσει μαζί μου για να μάθει τον λόγο που έχω ενοχληθεί», πρόσθεσε στη συνέχεια η Πελαγία Καζολέα.

Ωστόσο, στην ερώτηση της Ιωάννας Μαλέσκου αν θα τα έβρισκαν και πάλι, η Πελαγία είπε: «Σε περίπτωση συζήτησης μαζί της θα την άκουγα, αλλά όσα έγιναν δεν είναι λόγος να βάλουμε ένα Χ στην επικοινωνία μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ