το πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος για ακόμα μια φορά ξέσπασε κατά πάντων για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται μετά τις καταγγελίες σε βάρος του. Μάλιστα, ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για τα 40 χρόνια πορείας του.

Ο ηθοποιός, όπως και όλος ο θίασος του «ΝικοΤιτανικός», επέστρεψε στην Ελλάδα, λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, για λόγους υγείας και μέτρων κορονοϊού, με τον ίδιο να τα βάζει με τις πρωινές εκπομπές, οι οποίες σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, «επί ενάμιση μήνα τον κυνηγούν, επειδή θέλει να δουλέψει».

«Φάγαμε μια γλωσσοφαγιά που δεν είναι κατανοητή. Ενάμιση μήνα δέχομαι μια πίεση γιατί πάω να δουλεψω. Εγώ χτυπιέμαι από τα γειτονόπουλα δίπλα. Γιατί ένας άνθρωπος χτυπιέται γιατί πάει να δουλέψει. Κατηγορούμαι για κάτι; Όταν βγήκα στην εκπομπή της κ. Χρηστίδου, από όλη τη συζήτηση, εκείνο που πήραν είναι ότι εγώ τα αποδέχομαι όλα και ζητάω συγγνώμη και στο “άντρας παλιάς κοπής” και αναγκάστηκα να βγάλω μια ανάρτηση για να εξηγήσω τι εννοούσα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

«Ενάμιση μήνα εγώ διασύρομαι», τόνισε και αναφέρθηκε στις καταγγελίες: «Η μία είναι 36 ετών και η άλλη δεν είναι ποινικό αδίκημα. Βγήκαν δύο κοπέλες στα κανάλια και μετά πήγαν στο σωματείο. Είναι φτιαγμένες οι καταγελίες, υπάρχουν καταθέσεις κοριτσιών που με υπερασπίζονται. Παρερμηνεύτηκα όταν βγήκα στις εκπομπές, ήταν λαϊκό δικαστήριο. Η Χρύσλα μου είπε αν είναι ηθικό να εκμεταλλεύομαι μια θέση εργασίας. Όταν εγώ ερωτεύομαι δεν υπάρχει ηθικό θέμα. Το ανήθικο ποιο είναι;» πρόσθεσε:

Μιλώντας ο Παύλος Χαϊκάλης για τα 40 χρόνια πορείας του, είπε: «Βγήκαν δύο κορίτισια και έκαναν δύο κουτσομπολιά. 40 χρόνια πορείας ακυρώνονται για δύο κοριτσάκια; Η Ελένη Φιλίνη είναι άρρωστη με τη μέση της, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είναι στο νοσοκομείο, έχουμε δύο κρούσματα κορονοϊού αλλά για όλα φταίει ο Χαϊκάλης. Πήγα στην Κύπρο γιατί είχα ανάγκη από δουλειά».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Super Κατερίνα της Δευτέρας στο Znews.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ