Με τις επαναλήψεις να πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμα των σταθμών, η επιλογή του Open να κάνει τη διαφορά με ένα φρέσκο Πασχαλινό γλέντι μαζί με τους παρουσιαστές των ζωντανών εκπομπών του σταθμού έκανε τη διαφορά κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό, που χάρισε στον σταθμό προβάδισμα στους πίνακες τηλεθέασης.

Το «Πάσχα Στο Open» κατέγραψε μέσο όρο 9.5% στο γενικό σύνολο του κοινού φτάνοντας σε τέταρτο το 12,6%.

Το πασχαλινό γλέντι του Οpen πέρασε μπροστά από όλα τα μουσικά προγράμματα των άλλων σταθμών που έπαιζαν σε επανάληψη.

Οι Δημήτρης Αλεξάνδρου, Κατερίνα Ζαρίφη, Ελένη Τσολάκη, Νίκος Γεωργιάδης και Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Η Κατερίνα Στανίση, η Γωγώ Τσαμπά, ο Πέτρος Ίμβριος, οΜατθαίος Γιαννούλης, ο Γιώργος και ο Κωνσταντίνος Βελισσάρης, ο Βαγγέλης και ο Μιχάλης Κονιτόπουλος παίρνουν το μικρόφωνο και το κέφι παίρνει φωτιά! Μουσική, τραγούδι και χορός μέχρι τελικής πτώσης!

Η Κατερίνα Γερονικολού, ο Νίκος Πολυδερόπουλος, η Κατερίνα Νικολοπούλου, ο Νάσος Γουμενίδης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Μαίρη Αυγερινοπούλου  ο Δημήτρης Μηλιόγλου, ο Αντώνης Παπαηλίας, η Άννα Ζηρδέλη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Δημήτρης Σαράντος, ο Νίκος Νικητέας και η Τζώρτζια Συρίχα διασκέδασαν με την ψυχή τους και ευχήθηκαν καλό Πάσχα με την πιο θετική διάθεση.

Τις ευχές της έδωσε και όλη η οικογένεια του Open, με τους παρουσιαστές του σταθμού να στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την ημέρα αυτή.

Ο Νάσος Γουμενίδης.

Ακόμα, στη μεγάλη αυτή γιορτή συμμετείχε ο Παραδοσιακός Χορευτικός Όμιλος του Γιώργου Φραγκάκη και η Παιδική, Νεανική, Γυναικεία Χορωδία Δήμου Νέας Ιωνίας, καθώς και η Παιδική Χορωδία Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου με την μαέστρο Εύη Χλωρού.

Διαβάστε επίσης: Πάσχα στο Open: Μεσημεριανό γλέντι με πολύ τραγούδι και χορό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ