Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι οι δύο φιναλίστ του MasterChef 2022. Οι δύο μάγειρες διεκδικούν τον τίτλο του MasterChef όπως και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του MasterChef, οι δύο φιναλίστ μοιράζονται τις σκέψεις τους on camera. Το βράδυ της Τρίτης μαγείρεψαν το τελευταίο τους μενού για τους κριτές.

Οι σκέψεις του Παναγιώτη Κουμουνδούρου πριν από τον τελικό του MasterChef

«Μαγειρεύω για τελευταία φορά, οπότε φεύγω και πάω στους δικούς μου ανθρώπους. Από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν θα ξαναμαγειρέψω στην κουζίνα του MasterChef. Δεν θα ξαναδώ τους κριτές. Είναι πολύ ανάμεικτα τα συναισθήματα», ανέφερε αρχικά. ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

Παράλληλα, ο φιναλίστ σημείωσε ότι είχε σημαντική βοήθεια από τους συμπαίκτες του που βρέθηκαν στον εξώστη στην προτελευταία δοκιμασία του MasterChef για τον τελικό. Αποκάλυψε δε, την πρόθεσή του να κάνουν ένα μεγάλο πάρτι στο τέλος για να το γιορτάσουν και να ξαναθυμηθούν όσα έζησαν.

Έβλεπα το MasterChef και έλεγα έφτασε στον τελικό αυτός. Από τη μια στιγμή στην άλλη είναι εγώ αυτός που το ζει όλο. Είμαι εγώ αυτός που το ζει όλο και έχει πάει τελικό με την Πόπη. Ελπίζω να νικήσουμε. Αν δεν νικήσουμε οκ, όλοι κερδισμένοι είμαστε που πήγαμε τελικό.

Οι σκέψεις της Καλλιόπης Μπεζαντέ πριν από τον τελικό του MasterChef

Από την άλλη η Καλλιόπη Μπεζαντέ δήλωσε ότι έβαλε όλο της τον εαυτό στο τελευταίο μενού.

«Τα έδωσα όλα για όλα. Υπήρχε αγάπη και άγχος. Μετά όταν είδα το τελικό αποτέλεσμα, είπα χαλάλι όλα. Όταν «χαωνόμουν» κάτω στη μαγειρική και σήκωνα το βλέμμα μου και έβλεπα την οικογένεια και τον σύντροφό μου έπαιρνα ανάσα. Με έβλεπαν να μαγειρεύω με την ποδιά του τελικού. Για εμένα αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη.

Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν η μαγειρική. Να πάω καλύτερα από την τελευταία φορά Να δείξω στους κριτές τις καινούριες ιδέες που έχω φτιάξει. Και η καντίνα μου. Έκλεινα τα μάτια μου και τη φανταζόμουν. Δεν το πιστεύω ότι έχουμε φτάσει στο τέλος. Περάσαμε και δύσκολα και εύκολα», δήλωσε η φιναλίστ πριν από τον μεγάλο τελικό του MasterChef.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ