Πάγωσαν οι παίκτες του Survivor All Star καθώς ο Κώστας Αναγνωστόπουλος κινδύνευσε με πνιγμό στο στίβο μάχης.

Συγκεκριμένα ο αποψινός στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός καθώς ήθελε μεγάλη σωματική δύναμη προκειμένου ο κάθε παίκτης να προσπαθήσει να ρίξει από το ρινγκ στην πισίνα τον αντίπαλό του .

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Γιώργο Κόρομι, ωστόσο όταν ο πρώτος έπεσε στην πισίνα κατάπιε νερό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιπλεύσει κινδυνεύοντας ακόμα και με έναν ενδεχόμενο πνιγμό.

Αμέσως τόσο ο Γιώργος Κόρομι όσο και οι Μάριος Πρίαμος, Στέλιος Χανταμπάκης και Νίκος Μπάρτζης έσπευσαν αν τον βγάλουν έξω ενώ στο σημείο βρέθηκε αμέσως η γιατρός για να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες.

«Δεν ξέρω, απλά ήπια νερό και με έπιασε πανικός γιατί δεν γύρναγε κανένας» ακούστηκε να λέει ο παίκτης της μπλε ομάδας ξεσπώντας σε κλάματα.

«Μετά από αυτή την επεισοδιακή αναμέτρηση, θέλω να ανακοινώσω ότι ο Κώστας είναι καλά, συνήλθε και βλέποντας προσεχτικά το ριπλέι και οι δυο παίκτες κατέληξαν μέσα στο νερό αλλά το χέρι του οποίου ακούμπησε πρώτο το νερό είναι του Κόρο» τόνισε ο Γιώργος Λιανός λίγη ώρα αργότερα.

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν ο Κώστας Ανανγωστόπουλος είναι αυτός που θα αποχαιρετήσουν απόψε οι παίκτες του Survivor.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ