Τα πλάνα από το νέο τρέιλερ της σειράς «Παγιδευμένοι» έκαναν το Twitter να αποθεώσει για ακόμα μια φορά τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Στο επεισόδιο είδαμε τον Άγγελο να αποδρά από το νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί από τις φυλακές. Η Άννα κρύφτηκε στο αυτοκίνητό του για να δει τις κινήσεις της και το μέλλον της φαίνεται μάλλον πολύ σκοτεινό….

Τα πλάνα από το τρέιλερ έκαναν τους θαυμαστές της σειράς «Παγιδευμένοι» να παραδέχονται την υποκριτική δεινότητα της πρωταγωνίστριας για ακόμα μια φορά.

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο της σειράς «Παγιδευμένοι»;

Η εξαφάνιση της Άννας έχει συγκλονίσει τον Δημήτρη που την ψάχνει και υποψιάζεται το χειρότερο. Ο Σταύρος κατηγορεί τον Αλέκο, την Υβόννη και την Κλειώ για τον Άγγελο και προχωράει σε καταθέσεις για να ανακαλύψει την αλήθεια. Είναι όλοι ύποπτοι!
Ο Σπύρος, μετά το ψέμα του Γεράσιμου, είναι έτοιμος να τον διώξει από το σπίτι, όμως, μια νέα αποκάλυψη θα τον φέρει μπροστά σε ένα δύσκολο δίλημμα.
Οι έρευνες της αστυνομίας για την εύρεση της Άννας αποδίδουν καρπούς. Την βρίσκουν τραυματισμένη, μόνη κι αβοήθητη στο δάσος σε κατάσταση σοκ. Τι της έχει συμβεί;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ