«Κυψέλη» θα λέγεται η νέα ζωντανή εκπομπή της ΕΡΤ2 που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Νοέμβρη. Το νέο γυναικείο μαγκαζίνο με την Τζένη Μελιτά, την Ξένια Ντάνια και τη Δάφνη Καραβοκύρη θα θυμίζει ένα τηλεοπτικό περιοδικό που θα ξεκινά πιθανότατα στις 09:00 το πρωί και θα έχει δίωρη διάρκεια.

Μαγειρική, αποστολές σε όλη την Ελλάδα και καλεσμένους από όλους τους χώρους θα έχει αυτό το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα που θα είναι εσωτερική παραγωγή. Μέχρι αυτή την στιγμή ο παραγωγός της εκπομπής, Πάνος Ράλλης, δεν έχει βρει τον αρχισυντάκτη που θα αναλάβει το τιμόνι της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκηνικό είναι μοντέρνο και φωτεινό γεμάτο με pin up στοιχεία. Σκηνοθέτης θα είναι ο Λεωνίδας Πανωνίδης που μαζί με τις τρεις παρουσιάστριες έχουν τους κώδικες για μια συνεργασία πολλά υποσχόμενη.

Στο Ραδιομέγαρο της Αγιάς Παρασκευής,από όπου και θα βγαίνει η καθημερινή εκπομπή, την επόμενη εβδομάδα θα γυριστεί το τρέιλερ ενώ από αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουν τα πρώτα γυρίσματα των τριών παρουσιαστριών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ