Έρχεται το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ ανανεωμένο, με ωραία προγράμματα και ενδιαφέρουσες σειρές. Μια σειρά από αυτές είναι: «Οι Πανθέοι». Και στα πρόσωπα του καστ περιλαμβάνεται και ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου, ο οποίος θα ερμηνεύει τον ρόλο του Βλάση Πανθέου, έναν στρατηγό και πατριάρχη των Πανθέων.

Ποιος είναι ο Βλάσης Πανθέος που θα υποδυθεί ο Γιώργος Κωνσταντίνου;

Ο στρατηγός, πατριάρχης των Πανθέων «μας συστήνεται».

«Έχω δώσει δεκάδες μάχες στη ζωή μου και τις έχω κερδίσει όλες. Τα παράσημα που μου απονεμήθηκαν για τον ηρωισμό μου στον Μακεδονικό Αγώνα θα κοσμούν τη στολή μου ακόμα και στον θάνατό μου.

Το μεγαλύτερό μου, όμως, παράσημο είναι η οικογένειά μου. Τα έξι μου παιδιά που γαλουχήθηκαν με τις αξίες και το ήθος που στερέωσε για γενεές ολόκληρες το σπιτικό μας. Γι’ αυτό και η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού της γυναίκας μου Νένας δεν κρύβω πως με συγκλόνισε και αποτέλεσε την αρχή της τρομερής μεταστροφής μου.

Άρχισα να απομακρύνομαι από την εκκλησία και να στρέφω την πίστη μου στον πνευματισμό. Το μόνο που με απασχολεί πια είναι να προστατέψω τα παιδιά μου από το να κάνουν κι εκείνα τα ίδια λάθη με εμένα και να δώσω μια και καλή ένα τέλος στην περιβόητη κατάρα των Πανθέων».

Διαβάστε επίσης: «Οι Πανθέοι»: H Κάτια Δανδουλάκη ερμηνεύει έναν ξεχωριστό ρόλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ