«Οι Απαράδεκτοι» εδώ και λίγο καιρό έχουν ξαναμπεί για τα καλά στις ζωή μας, αφού το MEGA αποφάσισε λίγο πριν βγει το 2021 να προβληθεί ξανά η σειρά που άφησε εποχή. Οι ατάκες τους και οι καταστάσεις που έζησαν οι πρωταγωνιστές είχαν αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και έχει ενδιαφέρον να μαθαίνεις στοιχεία από εκείνη την περίοδο. Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο οποίος στην σειρά «Οι Απαράδεκτοι» υποδυόταν τον διαχειριστή της πολυκατοικίας έκανε μερικές αποκαλύψεις μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Ένα από τα όσα κίνησαν το ενδιαφέρον μας, είναι που βρισκόταν στην πραγματικότητα η πολυκατοικία που έμεναν «Οι Απαράδεκτοι». Μπορεί στην σειρά να αναφέρεται η οδός Αδάμαντος, ωστόσο στην πραγματικότητα το κτίριο που βλέπουμε βρίσκεται αλλού, ενώ οι σκηνές στο εσωτερικό του είναι γυρισμένες σε στούντιο. «Οι Απαράδεκτοι», θεωρητικά έμεναν στην οδό Αδάμαντος 4. Όμως αυτή η πολυκατοικία. Το εξωτερικό που βλέπουμε ήταν στη διασταύρωση των οδών Συνεσίου Κυρήνης και Κοσμά Μελωδού. Εκεί δίπλα είχα το γραφείο μου και το θυμάμαι πολύ καλά. Τα εσωτερικά ήταν γυρισμένα στο στούντιο Alfa. Πολύς κόσμος νόμιζε ότι βρισκόταν όντως στην οδό Αδάμαντος και έψαχναν να το βρουν», αποκάλυψε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Δείτε πλάνα από το σπίτι στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα στην αθωότητα που υπήρξε στα γυρίσματα της σειράς, αλλά και πως στην αρχή δεν είχε πολύ καλή πορεία, ωστόσο στη συνέχεια η σειρά «εκτινάχθηκε». Όλα τα γυρίσματα που κάναμε ήταν αστεία, με την έννοια πως υπήρχε μια αθωότητα. Όλο το πράγμα ήταν αθώο, ελαφρύ και όμορφο. Με τα περισσότερα παιδιά ήμασταν και στην παράσταση μαζί οπότε είχαμε μια συνεχή επαφή. Θυμάμαι μια λεπτομέρεια για την σειρά. Τα τρία πρώτα επεισόδια δεν είχαν πάει τόσο καλά και υπήρχε μεγάλη γκρίνια. Από το τέταρτο επεισόδιο όμως και μετά έγινε ο κακός χαμός», ανέφερε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Ανάμεσα σε άλλα, απάντησε και για το ενδεχόμενο να γυριστούν νέα επεισόδια για τη σειρά. «Είχε συζητηθεί κατ’ επανάληψη να επιστρέψει η σειρά αλλά νομίζω πως, όχι μόνο η Δήμητρα αλλά όλοι μας, δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε από τη στιγμή που υπήρχε η απώλεια του Βλάση. «Οι Απαράδεκτοι» ήταν η συγκεκριμένη ομάδα, χωρίς όλα τα μέλη δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ