Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρνσαούτογλου στο The 2Night Show ήταν χθες ο Οδυσσέας Παπασπυλιόπουλος και μίλησε για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και τις αρνητικές κριτικές που δέχθηκε στην καριέρα του.

 «Ως αποτυχία μου θεωρώ τη στιγμή που ήρθα αντιμέτωπος με πολύ άσχημες κριτικές στο θέατρο και αυτή η στιγμή ήταν πολύ νωρίς, 15, 17 χρόνια πριν και εννοώ άσχημες κριτικές. Άκουγα πως ήμουν “κακός” σε αυτό που έκανα. Στο ξεκίνημά μου ήταν λίγο πιο γενναιόδωροι, λίγο πιο μετά που άρχισα να γίνομαι πιο γνωστός, έλαβα πολύ άσχημες κριτικές. Στην αρχή νόμιζα ότι καταστρέφομαι και ότι η υπόληψή μου έχει πάθει κάτι. Δεν έκλαψα τότε αλλά απογοητεύτηκα τρομερά, θύμωσα τρομερά και ένιωθα άχρηστος, ενώ παράλληλα ένιωθα και καλύτερος. Έλεγα πως είναι δυνατόν να με προσβάλλουν με αυτόν τον τρόπο;» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» και τον τρόπο που τον προσέγγισαν από την παραγωγή.

«Μου έστειλαν ένα μήνυμα, εγώ ήμουν στην κουζίνα και μαγείρευα. Κλείσαμε ένα ραντεβού και πήγα για casting. Τα σκέφτηκα όλα, αλλά είναι μια δουλειά η οποία είναι τρομερά καλογυρισμένη. Μάλλον θα μείνω για πολύ. Έχω διαβάσει 30 επεισόδια και έχω γυρίσει τα 20. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, κάποιες βάσεις έχουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ