Οι συζητήσεις για το Survivor All Star έχουν ξεκινήσει και υπάρχουν ερωτηματικά τόσο για το ποιους θα δούμε να επιστρέφουν στην αρένα του reality επιβίωσης, όσο και για το ποιον θα δούμε στην παρουσίασή του. «Κάνω προπόνηση με τον Σάκη και τη Μαριαλένα, κρυφά, δεν το ξέρει κανείς», σχολίασε με χαμόγελο ο Τριαντάφυλλος, όταν η Άννα Ζηρδέλη από την εκπομπή «Super Κατερίνα» τον ρώτησε αν κάνει προετοιμασία για το Survivor All Star.

Όσο για το πώς θα έβλεπε τον Ντάνο στην παρουσίαση, ο Τριαντάφυλλος σχολίασε: « Α δεν ξέρω. Αυτό είναι θέμα του Ατζούν». Θα έβλεπε τον εαυτό του στην παρουσίαση; «Νομίζω θα είναι το κορυφαίο όλων των εποχών. Θα το έκανα. Γιατί όχι; Ο Γιώργος Λιανός κάνει πολύ καλά τη δουλειά του, είναι φανταστικός, απίστευτος, οπότε δεν ξέρω αν ισχύει αυτό με τον Ντάνο. Πρώτη φορά το ακούω. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Γιώργος», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι θα του άρεσε η σκέψη να παρουσιάσουν συνδυαστικά το Survivor All Star μαζί με τον Γιώργο Λιανό. «Μου αρέσει πάρα πολύ. Γενικά το ονειρεύομαι αυτό αλλά θέλει πολλή προσπάθεια. Από εκεί και πέρα θα δούμε», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Παράλληλα, ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στο τραγούδι του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, αλλά και στο ρεκόρ του Σπύρου Μαρτίκα. «Ξέρω ότι είναι πολύ καλός make up artist δεν ήξερα ότι τραγουδάει» είπε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. «Νομίζω όμως ότι σε μας ψήφιζε πάρα πολύς κόσμος, εδώ δεν ξέρω αν ψηφίζει τόσος κόσμος. Στο δικό μας ψήφιζε όλος ο κόσμος», πρόσθεσε σχολιάζοντας για τον Σπύρο Μαρτίκα και τον «έρωτά» του με τη Βρισηίδα Ανδριώτου. «Έλα τώρα, γελάμε. Ο έρωτας ήταν ένας, Σάκης-Μαριαλένα», σχολίασε ο τραγουδιστής.

Η ανάρτησή του Τριαντάφυλλου για το Survivor πριν από λίγες ημέρες

«Σαν σήμερα έγινε η αποχώρηση μου από το Survivor μετά από 6,5 μήνες η αγάπη που πήρα από εσάς ήταν και είναι τεράστια με κανατε αυτό που είμαι και σας χρωστάω πολλά , σε αυτή την φωτο βλέπετε τους νικητές αυτούς που πήραν την πιο πολύ αγάπη αυτοί που ήταν αληθινοί, σας αγαπώ πολύ, σας ευχαριστώ για όλα», έγραφε σε ανάρτησή του προ ημερών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ