Ο Μανώλης Κονταρός, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της κρητικής μουσικής, ερμηνεύει το «Παραμυθένια Μου», το νέο τραγούδι από το υπερεπιτυχημένο soundtrack «Σασμός», σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Το «Παραμυθένια Μου» είναι ένα τραγούδι για τη γήινη έκφραση του έρωτα, με τη δυνατή και ξεχωριστή ερμηνεία του Μανώλη Κονταρού. Τηλεοπτικά, το τραγούδι συνδέεται με τον έρωτα του Χρήστου και της Στέλλας στην καθηλωτική σειρά «Σασμός» του Alpha και, μάλιστα, ο Μανώλης Κονταρός εμφανίζεται στο νέο επεισόδιο, που θα προβληθεί απόψε (Τρίτη 18 Ιουνίου), ερμηνεύοντάς το.

Μανώλης Κονταρός: «Τρεις φορές στη ζωή μου είχα νιώσει ότι κάτι θα μου συμβεί και τις τρεις φορές έγινε»

Με το «Παραμυθένια Μου» συνεχίζεται ο φετινός, τρίτος, κύκλος τραγουδιών της σειράς «Σασμός». Προηγήθηκαν τα «Σε Ποια Ζωή Να Πιαστώ» με τον Βασίλη Σκουλά, «Άτιμο Πράγμα Η Τιμή» με τον Μίλτο Πασχαλίδη, «Εκεί Που Κλαίνε Οι Αετοί» με τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, «Θυμωμένος Ήλιος» με τον Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη και «Τα Μάτια Γίναν Σύννεφα» με τη Μαρία Τζομπανάκη, καθώς και η διασκευή του «Ένα Παλικάρι 20 Χρονών», που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

Διαβάστε επίσης: Μανώλης Κονταρός: Έγινε νονός στη Φολέγανδρο με διάσημους φίλους στο πλευρό του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ