Η χθεσινή ψηφοφορία σχολιάστηκε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να μην κρύβει τον εκνευρισμό της για τον Νίκο Μπάρτζη.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μπάρτζης έριξε λευκό στη χθεσινή πληροφορία με την Βρισηίδα να τον κρίνει αυστηρά γι’αυτή του την κίνηση.

«Ο Μπάρτζης έριξε λευκό και το θεωρώ πολύ άσχημο. Δεν ενημέρωσες τον άνθρωπο που θα ψηφιστεί ότι έριξες λευκό; Η άλλη νόμιζε ότι έχει έχθρες -όχι ότι δεν έχει- κι ότι είναι αντιπάθεια. Δεν συμφωνώ γιατί σημαίνει ότι δεν παίρνεις ευθύνη στο να ψηφιστείς. Δηλαδή τι; Εμείς είμαστε κορόιδα που ψηφίζουμε και παίρνουμε ευθύνη για την ομάδα μας; Δεν θέλουμε κι εμείς να φύγει κανένας, αλλά παρόλα αυτά πρέπει να ψηφίσουμε. Αν βαριέσαι και δεν παίρνεις την ευθύνη της ομάδας, για ποιο λόγο είσαι εδώ; Πάνε σπίτι σου», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου αναφερόμενη στον Νίκο Μπάρτζη στην κάμερα.

Aξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής από την ομάδα των Μαχητών είναι υποψήφιος προς αποχώρηση ο Περικλής Κονδυλάτος και από την ομάδα των Διασήμων ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Στο αποψινό επεισόδιο μπλε και κόκκινοι αγωνίζονται για τη διπλή ασυλία καθώς όποια ομάδα χάσει θα κληθεί να δώσει δύο από τους συμπαίκτες της στην πρώτη ψηφοφορία του κοινού για το Survivor All Star.

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα έγινε γνωστό πως ο Σάκης Κατσούλης παραβίασε τους κανονισμούς, δίνοντας κρυφά φαγητό στην αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτου που αγωνίζεται για την αντίπαλη ομάδα. Οι πληροφορίες αυτές μεταδόθηκαν στο «Πρωινό», ωστόσο μέχρι στιγμής το περιστατικό δεν έχει προβληθεί στη μικρή οθόνη.

Συγκεκριμένα ο Σάκης Κατσούλης γνωρίζοντας πως η αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι νηστική αποφάσισε να κρατήσει ένα κομμάτι του σάντουίτς του και να της το πετάξει στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ