Η πρεμιέρα του MasterChef ξύπνησε αναμνήσεις! Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κάθισαν χθες και πάλι στις καρέκλες των κριτών. Οι επίδοξοι MasterChef του 2022 έβαλαν τα δυνατά τους για να τους εντυπωσιάσουν με τα πιάτα τους. Η Ντέμη Γεωργίου, ωστόσο οφείλει, ως παλαιότερη παίκτρια του μαγειρικού διαγωνισμού να τους προειδοποιήσει ώστε να παραμείνουν προσγειωμένοι.

«Πέρασε μια ακόμη σεζόν με τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη να μας βγάζει ασπροπρόσωπες! Έρχεται άλλη μια που θα ξυπνήσει αναμνήσεις για όλους μας! Το MasterChef ήταν από τις ωραιότερες εμπειρίες ζωής, με τα καλά του και με τα καλά του (hehe)!
Ο καθένας από εμάς πήρε ακριβώς αυτό που χρειαζόταν τη δεδομένη στιγμή μέσα στο παιχνίδι. Εγώ κέρδισα αδέλφια και το χαίρομαι !
Για άλλη μια φορά θα ευχαριστήσω τους γίγαντες Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, αλλά και τον τρισμέγιστο Λεωνίδα Κουτσόπουλο της καρδιάς μου! Και φυσικά σε τεράστιο βαθμό όλους αυτούς που τα ονόματά τους μπορεί να μη λάμπουν στο intro της εκπομπής, αλλά είναι η καρδιά της!
Με τη σειρά μου, θα ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους και μια υπενθύμιση, κερδισμένος βγαίνει αυτός που το θέλει περισσότερο, συγκέντρωση και πειθαρχία! Ο πιο παθιασμένος θα βγει τελευταίος από το σπίτι! Αλλά να θυμάστε στο τέλος όλοι σπίτια μας γυρίζουμε.. μένουν οι άνθρωποι και οι αναμνήσεις! Behave to each other!

Ps : Τριπύλα you rule ! @greenpixelproductions congrats για άλλη μια φορά !»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ