Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι« με τη Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε συνέντευξη ο Μανώλης Μητσιάς και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών. Η δήλωσή του όμως φαίνεται πως προκάλεσε αντιδράσεις και αναμένεται φυσικά να συζητηθεί.

Ο Μανώλης Μητσιάς παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο. Μεταξύ άλλων έκανε και μια δήλωση για την ομοφυλοφιλία: «Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ότι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιoν κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλείς».

Λίγη ώρες μετά τις δηλώσεις του τραγουδιστή, ο Νότης Χριστοδούλου ενοχλημένος από όσα δήλωσε ο Μανώλης Μητσιάς απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Για να κατανοήσω κ. Μητσιά. Ένα στρέιτ ζευγάρι που φιλιέται στον δρόμο δεν προκαλεί σε αντίθεση με ένα gay ζευγάρι;», ανέφερε στο μήνυμά του.

Ο Νότης Χριστοδούλου πριν από λίγους μήνες παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη για την προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας ότι η μητέρα του δεν μπόρεσε να δεχθεί τη σεξουαλική του ταυτότητα.

«Επειδή η μητέρα μου ένιωθε την ευθύνη του ότι μεγάλωνε ένα αγόρι μόνη της, δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχθεί ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Κάτι τέτοιο δυστυχώς για τα κριτήριά της θα ήταν προσωπική της αποτυχία ως γονέας. Κι αυτό γιατί ήταν ένας φοβισμένος άνθρωπος απέναντι στη γνώμη των άλλων. Ήταν βέβαια και άλλες οι εποχές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο σπίτι να υποδύομαι έναν straight.

Όταν έφυγε από τη ζωή ένιωσα θυμό για τα χρόνια που καταπίεζα τον εαυτό μου και για το bullying που βίωνα μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Δεν είχε να κάνει με την αγάπη της μητέρας μου για έμενα, αλλά με την αδυναμία της να αποδεχθεί την αλήθεια του παιδιού της. Προσπάθησα πολλές φορές να της πω ότι κατά τη γνώμη μου, ο γονέας οφείλει να στέκεται δίπλα στο παιδί του, ούτε μπροστά ούτε πίσω από αυτό. Δυστυχώς, αν και ήταν ένας δυναμικός, δοτικός και πολύ καλός άνθρωπος, επειδή και η ίδια κουβαλούσε τραύματα και ενοχές από τη δική της μητέρα και είχε μεγαλώσει με συγκεκριμένα πρότυπα, δεν μπόρεσε να το αποδεχτεί»,  είχε αποκαλύψει ο τραγουδιστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ