Μια έκπληξη περίμενε σήμερα στον Νίκο Μουτσινά. Ο Νίνο Ξυπολιτάς έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο «Καλό Μεσημεράκι».

Μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια ο Νίνο Ξυπολιτάς έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση και μίλησε για τα 20 χρόνια πορείας στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας και για την πρεμιέρα που θα κάνει σε λίγες ημέρες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Οι συνεντεύξεις που έχει δώσει είναι ελάχιστες. Τα τελευταία χρόνια, ο τραγουδιστής έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Κάνοντας πολύ σπάνιες εμφανίσεις ο ίδιος δείχνει πως επιδιώκει να απέχει από τη σόουμπιζ.  Ο Νίνο Ξυπολιτάς έγινε γνωστός μέσα από το Fame Story πριν από ακριβώς 20 χρόνια.

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα παιδιά του λέγοντας πως δεν είναι αυστηρός μπαμπάς και δεν βάζει όρια, γιατί τα παιδιά του είναι πολύ καλά. «Δεν έγινα ποτέ πλούσιος το πιστεύεις; Μια ζωή στο σκάψιμο. Έχω μια άποψη για όλο αυτό που λέγεται ζωή. Πιστεύω ότι θα φύγουμε πολύ γρήγορα, είμαστε για μια βόλτα εδώ. Είμαστε περαστικοί, από τη στιγμή που ξεκινάει η γέννηση πας προς το θάνατο λένε», είπε ο Νίνο μεταξύ άλλων.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίνο ανήκει στην ομάδα της δισκογραφικής εταιρείας Panik και ο ίδιος κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Tο χωριό των ανθρώπων».

«Το βιβλίο έρχεται να αποδείξει πως η πίστη και η επιμονή μας ως προς τα όνειρα και τα θέλω μας είναι ικανές να οδηγήσουν τελικά στην υλοποίηση και στην εκπλήρωσή τους. Πώς μπορούμε όμως αυτό να το καταφέρουμε στην πράξη; Αρκεί να θέτουμε στόχους ή απλώς να επιδιώκουμε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι», είχε γράψει η Panik στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ