Δύσκολοι καιροί για τις ψυχαγωγικές εκπομπές αφού πλέον το έγκλημα στην Πάτρα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, με αποτέλεσμα όλες σχεδόν οι εκπομπές να έχουν αλλάξει την θεματολογία τους. Εξάλλου οι αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη δεν έχουν τέλος. Η εκπομπή που είδε, ανάμεσα σε άλλες, τα νούμερα της να κατρακυλούν σημειώνοντας πρωτόγνωρα ποσοστά τηλεθέασης είναι το «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά.

Η επιτυχημένη εκπομπή του ταλαντούχου Νίκου Μουτσινά αυτή την εβδομάδα, που προβάλλεται σε νέα ώρα, ήρθε σε μετωπική σύγκρουση με το Live News του Νίκου Ευαγγελάτου. Η εκπομπή που χάριζε γέλιο και χαρά τα μεσημέρια, δεν μπόρεσε να κρατήσει τους τηλεθεατές που στο ζάπινγκ τους προτίμησαν να δουν τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παρουσιαστής ήθελε εδώ και πολύ καιρό να αλλάξει ώρα μετάδοσης της εκπομπής, χωρίς να υπολογίζει ότι η επικαιρότητα θα είναι τέτοια που δεν τον βοηθά στη θεματολογία.

Τα νούμερα των πρώτων ημερών, μετά την αλλαγή ώρας, κατρακύλησαν κάτω από την βάση με τον Νίκο Μουτσινά να μην αφήνει ασχολίαστη αυτή την συγκυρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ΣΚΑΪ θα ξαναμελετήσουν την αλλαγή ώρας αν συνεχίσει η εκπομπή, που κάποτε χάριζε υψηλές τηλεθεάσεις, να σημειώνει χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως οι αλλαγές δεν την ευνόησαν.

Δείτε στο znews.gr πώς σχολίασε τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, ο Νίκος Μουτσινάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ