Το μεσημέρι της Παρασκευής, το “Ευτυχείτε!” έριξε αυλαία στο OPEN, με την Κατερίνα Καινούργιου να αποχαιρετά συγκινημένη τους τηλεθεατές και να ανανεώνει το τηλεοπτικό ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν.

Σε μία εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις, την ώρα που ο Πάνος Καλίδης ερμήνευε τις επιτυχίες του με το κέφι να έχει ανέβει στο πλατό, η Κατερίνα Καινούργιου δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον Νίκο Κοκλώνη.

“Κοριτσάκι μου όμορφο, λαμπερή μου παρουσιάστρια. Δυστυχώς λείπω, αλλά θα ήθελα να είμαι εκεί. Εμείς θα είμαστε για πάντα αγκαλιά γιατί είμαστε φίλοι. Είμαι πάρα πολύ περήφανος που σε έχω γνωρίσει. Δεν γνώρισα μόνο την πιο όμορφη γυναίκα για εμένα, γιατί αν δεν σου κάνει πρόταση ο Φίλιππος θα σου κάνω εγώ…”, της είπε χαρακτηριστικά.

Τότε εκείνη πήρε τον λόγο και συγκινημένη του απάντησε: “Επειδή εκτός από φίλος είσαι και συμπαραγωγός με την Barking Well Media, θέλω να σου πω ότι μας βοήθησες πάρα πολύ και εμένα και την ομάδα μου. Όχι μόνο στο θέμα των χρημάτων, αλλά και ηθικά. Και για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Σ’ αγαπώ!”.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνομιλία τους, ο Νίκος Κοκλώνης φορτισμένος ανέφερε: “Με έχεις συγκινήσει. Ήθελα να είμαι εκεί. Ξέρεις τον αγώνα που έχουμε δώσει στο κανάλι που είσαι. Είμαι πολύ συγκινημένος, είσαι ό,τι καλύτερο υπάρχει και δεν σε αφήνω να φύγεις από τη ζωή μου”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ