Ο τελικός του My Style Rocks πραγματοποιήθηκε σήμερα με τρεις διαγωνιζόμενες να δικεδικούν το στέμμα και με τη Νικολίνα Νικολούζου να βγαίνει η βασίλισσα του στυλ!

Το επεισόδιο ξεκίνησε με την τελική πεντάδα του διαγωνισμού, η οποία αποτελούνταν από τις Casablanca, Ζέτα Θεοδωροπούλου, Νικολίνα, Μπι και Δήμητρα.

Στο τέλος, έφτασαν στην τελική τριάδα η Ζέτα, η Νικολίνα και η Μπι και τον τίτλο και τα 30.000 ευρώ τα κατέκτησε η Νικολίνα Νικολούζου μη μπορώντας να πιστέψει πως εκείνη είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού My style rocks.

Η Κατερίνα Καραβάτου από την αρχή του τελικού δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε κλάματα όταν ανακοίνωσε τη νικήτρια του φετινού My style rocks.

Ποια είναι η Νικολίνα Νικολούζου;

Μεγάλωσε σε μία οικογένεια που αγαπούσε και αγαπάει τη μόδα. Η γιαγιά της ήταν μοδίστρα και θυμάται μικρή να τρέχει στα υφάσματά της και να προσπαθεί να ράψει ενώ διοργάνωνε επιδείξεις μόδας με τις κούκλες της! Αποκαλεί τον εαυτό της «κορίτσι των τάσεων» γι’ αυτό και δεν θα έλεγε ότι έχει κάποιο συγκεκριμένο στυλ καθώς επηρεάζεται από τη μόδα της εποχής.

Ένας τίτλος που θεωρεί πως της ταιριάζει είναι «edgy κοκέτα» αφού υπάρχουν στιγμές που θέλει να είναι εκκεντρική αλλά και άλλες που της ταιριάζει κάτι πιο minimal. Περιγράφει τον εαυτό της ως «bubbly», ένα άτομο δηλαδή που φέρνει χαρά στους γύρω του, με πολύ χιούμορ. Δηλώνει shopaholic και είναι αποφασισμένη να ξεχωρίσει αλλά και να περάσει ένα πολύ δυνατό προσωπικό μήνυμα.

Η Νικολίνα είχε κάνει και μια συγκλονιστική αποκάλυψη στο My style rocks που προκάλεσε συγκίνηση τόσο στο πλατό όσο και στους τηλεθεατές:

«Αγαπητοί τηλεθεατές θέλω να μοιραστώ την ιστορία της ζωής μου. Γεννήθηκε ένα κορίτσι σε λάθος σώμα. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα, είμαι μια διεμφυλική γυναίκα. Το κατάλαβα όταν ήμουν 11 ετών. Στα 12 μου, ξεκίνησε η διαδικασία αλλαγής φύλου. Οι γονείς μου με στήριξαν όπως και ειδικοί. Δεν θα έκανα τίποτα χωρίς τη στήριξη των γονιών μου, την αδερφή μου και την οικογένειά μου. Θέλω να τους πω ένα δημόσιο ευχαριστώ. Πέρασα πάρα πολλά για να γίνω ο εαυτός μου. Έχω την ελπίδα ότι η ιστορία μου θα εμπνεύσει και άλλα άτομα, να κυνηγάνε τους στόχους τους. Στη ζωή πάντα υπάρχουν εμπόδια. Κανένας δεν μπορεί να μας σταματήσει, κανένας δεν μπορεί να με σταματήσει. Νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου. Είμαι 20 ετών».

Η Νικολίνα Νικολούζου ήταν μια από τις παίκτριες που είχε κερδίσει τις εντυπώσεις από την αρχή της σεζόν και μάλιστα αρκετές ήταν οι φορές που είχε βγει νικήτρια της εβδομάδας.

Στο τέλος του σόου μόδας η νικήτρια του My style rocks δεν μπορούσε να πιστέψει πως βγήκε νικήτρια και πως κατάφερε να φτάσει ψηλά πετυχαίνοντας τον στόχο που είχε από την αρχή του παιχνιδιού.

Πώς αντέδρασε το Twitter μετά από τη νίκη της;

Διαβάστε επίσης: My Style Rocks: Μπι, Ζέτα ή Νικολίνα; Ποια στέφθηκε βασίλισσα του στυλ;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ