Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε η Νένα Μεντή και μίλησε για τις δυσκολίες που έχει συναντήσει στη ζωή, τον θάνατο που τη σημάδεψε – όταν έχασε ξαφνικά τον σύζυγό της στα 34 του χρόνια- την τηλεόραση, αλλά και την απόφαση που είχε πάρει να αποσυρθεί από το θέατρο.

Αν και η ίδια παραδέχθηκε πως είναι ένας αισιόδοξος άνθρωπος αποκάλυψε ότι η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι όταν έχασε τον πρώτο της σύζυγο ξαφνικά, σε ηλικία 34ων χρόνων. «Δεν υπάρχει αυτό το σοκ. Ακόμα και τώρα το αναπολώ και δεν το χωράει το μυαλό μου. Νέος πέθανε ξαφνικά», δήλωσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πατέρα της, που δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός αλλά δεν της το είχε πει ποτέ. Ο λόγος ήταν γιατί θεωρούσε το θέατρο έναν πολύ δύσκολο χώρο για την κόρη του. Και δεν είχε άδικο γιατί το 1978 η ηθοποιός θα έβλεπε πράγματι το άσχημο πρόσωπο του θεάτρου και θα έπαιρνε την απόφαση να αποσυρθεί.

«Άφησα 4 χρόνια το θέατρο γιατί δεν το άντεχα. Ήταν το 1978, συνέβη κάτι, δεν έχει νόημα να το πω σε έναν θίασο, και είπα εγώ δεν έχω σχέση, έχω άλλα μυαλά και δεν μπορώ να προσαρμοστώ. Με τον άνδρα μου ανοίξαμε μαγαζί αλλά κράτησε 3 μήνες, τα υπόλοιπα έπαιζα χαρτί, γιατί είμαι χαρτόμουτρο» είπε.

Στην προσωπική της ζωή είναι ευτυχισμένη και πλήρης. Το μαρτυρούν τα 44 χρόνια πλάι στον αγαπημένο της, Σταύρο Μερμήγκη. Κάτι παράδοξο όμως στη σχέση τους είναι ότι έχουν αποφασίσει να ζουν χωριστά. «Ζήσαμε μαζί 25 χρόνια αλλά εδώ και 15 χρόνια μένουμε χώρια. Είμαστε μαζί, πολύ αγαπημένοι. Είμαστε και οι δυο στο ίδιο μήκος κύματος».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον λόγο που δεν ενσάρκωσε την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου στον κινηματογράφο – έναν ρόλο που έπαιξε με τρομερή επιτυχία στο σανίδι – αυτός ήταν ότι δεν της άρεσε το σενάριο στην πρόταση που της έγινε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ